Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Jól döntöttem, hogy lezártam...

Jól döntöttem, hogy lezártam ezt a barátságot?

Figyelt kérdés

Szinte állandóan én érdeklődtem, hogy mi van vele. Folyton csak ígérgetett, hogy majd elmegyünk kajálni, persze neki soha nem volt jó, de a többi barátjával el tudott menni mindig bulizni, engem természetesen nem hívott.

Ő elvárta, hogyha hív, ír azonnal reagáljak, viszont ő 1 másfél hétig nem volt képes jelentkezni, holott aktív volt. Tulajdonképpen mindig csak az ő problémáiról volt szó, engem mindig egy mondattal lezárt. Mintha csak a lelki szemetesládája lettem volna.

Jól döntöttem?

2021. nov. 4. 09:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Jól.
2021. nov. 4. 09:40
 2/7 A kérdező kommentje:

Az lemaradt, hogy a többi barátjáról csúnyán beszélt a hátuk mögött nekem, ostoba, primitív jelzőkkel illette őket, féltem hogy rólam is így nyilatkozik a hátam mögött.

Nem utolsó sorban napi szinten ivott és hetente többször füvezett. Nekem ez sem fért bele az értékrendembe.

2021. nov. 4. 09:49
 3/7 anonim válasza:
67%
Jól döntöttél. Toxikus barátság, volt benne részem. Idővel hátha felfogja kit vesztett el, és észhez tér, megváltozik. Kitartás! :)
2021. nov. 4. 09:49
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2021. nov. 4. 09:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a tobbiek is mondtak, en is ezt tudom megerositeni. Helyes dontes volt! Lepj tovabb
2021. nov. 4. 10:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Annyit hozzáteszek az előzőkhöz, hogy ő nem volt a barátod. Nekem is volt hasonló 10 évig, így utólag azt mondom, hogy soha nem is voltunk barátok.
2021. nov. 4. 10:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy reggel olvasta, hogy lezárom ezt az egyoldalú barátságot, most hívott, de nem vettem fel, szerintem már nincs miről beszélni.
2021. nov. 4. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!