Ha két haverommal megbeszélnénk, hogy találkozunk (sportolni), de módosult valami és az egyik nem ír vissza és nem veszi fel a telefont, akkor udvariatlanság nem menni?
Szerintem 9 órakkor, amikor nem tudja, hogy Budapesten hol lakok azt viszont igen, hogy csak ketten lennénk és egymással játszanánk tollast, max. egy olyan üzenet lehet korrekt, hogy bocs, eddig nem tudtam telefonálni, mert... és nem tudtam délelőtt óta vâlaszolni az sms-edre, vagy egy órája felvenni a telefont, mikor többször hívtál, mert...
Simán lehetne, hogy egy órát mentem a pályához (így csak 15 perc oda 15 perc vissza), ha korábban szól - és miért nem tudott korábban szólni (?) akkor másképp tervezem az estémet. Az meg, hogy szép estét, eléggé bunkó, miután nem jelent meg a találkozón.
Majd elmegyek helyette futni, csak irritáló, mertha 8-kor felveszi a telefont, akkor már végeztem volna és nem most állnék neki.
Teljesen mindegy, te legalább korrekt voltál, elmentél oda és maradt gerinced.
Persze feleslegesen mentél, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!