Ha két haverommal megbeszélnénk, hogy találkozunk (sportolni), de módosult valami és az egyik nem ír vissza és nem veszi fel a telefont, akkor udvariatlanság nem menni?
Figyelt kérdés
Két haverommal megbeszéltem, hogy megyünk tollasozni (ma 9-kor). Az egyiküknek beraktak egy megbeszélést (tengerentúlra), úgyhogy nem tud jönni, írt is délelőtt. A másiknak továbbítottam, hogy az első nem jön, kérdeztem, hogy átrakjuk vagy mi legyen. Azóta nem érhető el és 20 perc múlva találkoznánk. Udvariatlanság, ha nem megyek? Nincs kedvem egyedül ácsorogni.2021. okt. 21. 20:39
2/14 anonim válasza:
Hat ird le neki akkor legalabb, hogy nem mesz.
3/14 A kérdező kommentje:
Nem jön, most írt. Szerencse, hogy 8 óta csengetem, hogy mi legyen, meg már délelőtt írtam neki, hogy mi a helyzet.
2021. okt. 21. 20:59
4/14 A kérdező kommentje:
Én már lejöttem végül az első hozzâszólô javaslatára. Most megyek vissza, legalább sétálok...
2021. okt. 21. 21:00
5/14 anonim válasza:
Igen,udvariatlanság.Hiszen,lehet,hogy a telefonja lemerült,elromlott,megette a kutya stb. Ettől még el fog menni,mert meg van beszélve.Amennyiben,nem találkoztok,mert ő sem jött,akkor mondhatsz neki csúnyákat.Amennyiben,a 9 óra,az 21 órát jelent,akkor itt az idő! Mi történt?
6/14 A kérdező kommentje:
Megírta 9-kor, hogy inkább hazamegy, mert fáradt.
2021. okt. 21. 21:03
7/14 A kérdező kommentje:
Amúgy tudtam, hogy nála van a mobilja, mert kétszer kinyomott...
2021. okt. 21. 21:07
8/14 anonim válasza:
Honnan,amikor,nem találkoztatok?Vagy mégis?
9/14 A kérdező kommentje:
Megírta sms-ben, hogy bocs, hogy eddig nem válaszoltam, elhúzódott az egyik munkahelyi feladat, amivel most végeztem. (Amúgy szoftverfejlesztő) Ma fâradtnak érzem magam bârmilyen sportoláshoz, úgyhogy inkább hazamegyek. Neked jó szórakozást és szép estét kívánok!
2021. okt. 21. 21:12
10/14 anonim válasza:
Szerintem tök korrekt üzenet volt ez tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!