Hogyan szerezzek igazi barátokat???
Sziasztok! Előre leszeretném szögezni, hogy ez nem egy önsajnáltatós kérdés! (Voltam depressziós is de kijöttem belőle,és büszke vagyok rá!:))
Szóval az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudok igaz barátokat szerezni? 18 éves fiú vagyok,de eddig még egy igaz barátom sem volt soha.. voltak haverjaim iskolában, de mikor vége lett egyikőjüket sem érdekeltem.. :/ (suliba járok még mindig,és fogok egyetemre is )
És elég rossz érzés egyedül lenni.. Barátnő... Hogy őszinte legyek már nem tud érdekelni.. Én nekem semmi elvárásom nem volt felé soha (aki lesz),csak annyi, hogy szeressen.. ennyi. De mindegyik lány akik eddig körülöttem voltak,hát.. útszéli fajták.. nem volt még bnőm.
(Nem sajnáltatom magam,megvan a szakmám, érettségin vagyok,és dolgozgatok közben a szakmámban,hogy meglegyen a jogsim.. :))
Szóval barátokat szeretnék.
De hogyan? Segítsetek légyszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!