Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van értelme a törlésnek és a...

Van értelme a törlésnek és a tiktásnak?

Figyelt kérdés
Ha tönkre megy egy kapcsolat,legyen az baráti vagy párkapcsolat,csúnya összeveszés,megbántás.Mi értelme van törölni a közösségi oldalròl,mesengerről letiltani.Az ember szivében ott marad attòl még.Vagy rosszul gondolom?
2021. okt. 11. 10:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én mikor összevesztem a legjobb barátnőmmel akkor letöröltük egymást
2021. okt. 11. 10:52
 2/11 A kérdező kommentje:
De mi értelme van?Hirtelen felindulásbòl vagy így könnyebb felejteni?
2021. okt. 11. 10:53
 3/11 anonim ***** válasza:
Az az értelme hogy nem vagyok rá kíváncsi ezekután hogy miket posztol stb
2021. okt. 11. 10:54
 4/11 anonim ***** válasza:
Kinek mi a jobb. Ha valakit törölsz, tíltasz akkor nem lát,nem látod. Nem fog zavarni ha olyat ír ki, hiszen nem tudsz róla. Van akit ez nem zavar így nem is tílt.
2021. okt. 11. 10:55
 5/11 anonim ***** válasza:
Enis tiltottam meg toroltem az exem mindenhonnan miutan megcsalt.. mar nincs kozunk egymashoz meg tudni se akarok rola semmit.. meg a szamat is tiltottam mikor hivogatott h bekulni akar. De altalaba ha vkivel rosszul valunk szet akk torles. Ki akarja nezegetni meg minek
2021. okt. 11. 11:01
 6/11 A kérdező kommentje:
Volt baratnom tiltott a facen es mesengeren.Kb 1het mulva feloldotta a tiltast a facen.De szerintem szokta nezegetni miket osztok meg,mert egyszer posztoltam egy regi megosztast ,amit anno ő kuldott nekem.Erre torolte maganal es nalam se lett lathato.Ezt se ertem minek oldotta fel,ha hallani se akar mar felolem
2021. okt. 11. 11:43
 7/11 anonim ***** válasza:
Én azért tiltottam le valakkt, mert zaklatott. Nem maradt a szívemben, nem hiányzik.
2021. okt. 11. 11:53
 8/11 anonim ***** válasza:

Én normális voltam mindegyik barátnőmmel és soha nem volt tiltás. Ha szerettem akkor szeretni is fogom. Örülök ha boldog. Persze azt is látom így mikor van nála újra esélyem. ;)

Egy lány van akit mar tiltottam le, de mindig felildom mert nem érzem helyesnek. Egy éve szakítottunk mert öngyi hajlam meg rengeteg traumát okozott, és mai napig folytatja. Nem is értem. A tiltás azonban mindig a könnyebbik oldala a dolognak. Mivel szerettem mindig próbálok neki segíteni. Valamelyikkel meg csak nem beszélünk és kész. Max nagyon ritkán.

Szóval ha ket ember szerette egymást, és nincs konkrét bűne egyik félnek se, akkor nem szabad tiltani. De én kivételesen kedves fiúkaaa vagyok szóval ez csak az én véleményem.

2021. okt. 11. 11:56
 9/11 A kérdező kommentje:
4.es tiltott mindenhonnan de facen 1 het mulva feloldotta.Ezt is onnan tudom csak hogy egy kozos ismerosunk kirakott 1 kepet amin ő is rajta volt,meg volt jelolve.Ha nem oldotta volna fel a tiltast akkor en nem lathattam volna.Ezert nem ertem hogy miert gondolta meg magat.
2021. okt. 11. 12:03
 10/11 A kérdező kommentje:
8.as mi lanyok vagyunk ,barati kapcsolatnak lett vége.De nem tortent szerintem olyan sulyos dolog hogy ezt kellett volna alkalmaznia.Csak igy konnyebb volt neki,nem kellett magyarazkodni.Bár nem is kellett volna
2021. okt. 11. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!