Miért ghostolt?
Van (vagy volt, nem tudom pontosan) egy régi barátnőm. Már évek óta ismerjük egymást, és egy ideig legjobb barátnők voltunk. Viszont ahogy teltek az évek, kialakult egy elég furcsa dinamikája a beszélgetéseinknek: ő kérdezett valamit tőlem, válaszoltam, majd visszakérdeztem őrá, de olyankor nem reagált igazán. Vagyis hogy magáról soha nem akart beszélni kicsit sem. Én erre próbáltam rákérdezni, meg nyilván az ő részére is reflektálni meg beszélgetéseket indítani meg minden, de valahogy mindig kikerülte hogy róla legyen szó. Ez amúgy elég szar volt mert a beszélgetések nagyon egyoldalúnak érződtek, és lelkiismeretfurdalásom lett, hogy nem törődök vele (pedig nyilván nem ez volt a helyzet). Nem hiszem, hogy nem akart volna beszélni velem, mert csomószor ő írt rám meg ilyesmi, a legutóbbi üzenete konkrétan az volt, hogy lenne-e kedvem találkozni, mondtam, hogy persze, és megkérdeztem hogy hogy áll valami könyvvel amit nemrég olvasott, és ezt pedig leláttamozta. Azóta eltelt egy hónap, de még mindig semmi reakció.
Mire véljem az egészet?
17l
Mikor valaki azt csinálja veled, hogy minden előzetes indok vagy jelzés nélkül eltűnik az életedből, felszívódik. Többé nem látod, nem hallasz róla, mintha csak kèpzelted volna hogy ott volt, vagy mintha szellem (ghost) lett volna.
Inkább párkapcsolatoknál, párkapcsolati célú ismerkedéseknél szokták használni ezt a kifejezést. Mikor van valakivel egy vagy több jó(nak érzett) randid, vagy akár már 1-2 hete jártok is, aztán egyszercsak nem veszi fel többé a telefont, vissza se ír, akár le is tilt. És eltűnik.
Kérdező, a fene tudja miért, de az biztos, hogy már nem vagytok barátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!