Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek milyen amikor egy lány ghostol( csak úgy eltűnik semmi ok nélkül) és/vagy nagyon megbánt titeket? Mit csináltok?
Attól függ hogyan bánt meg ha vissza tudok vágni vissza vágok,de ha nem arcon b..om jöhetnek a feminista vélemények,nem érdekel,csináltam már ilyet és van az a pont amikor megérdemli a lány/nő.
Ha meg csak úgy leszar akkor én is azt teszem...nem fogom a szívemre venni,nem vagyok már 13 éves.
Ha eltűnik, akkor egyértelmű, hogy:
- nem illetek össze, hiszen te soha nem csinálsz ilyet,
- gyerekes, te meg nem vagy az,
- más okból nem illetek össze.
Értelmes ember ilyenkor nem bosszúért liheg, hanem tudomásul veszi a helyzetet, és örül, hogy nem pocsékolt erre még több időt.
Utána pedig nyitva az út egy normálisat keresni.
Ghostol: Kibírom. Róla viszont meglesz a véleményem, nem éppen kedvező. Aki annyira nem törődik egy barátjával, ismerősével, embertársával (mindegy), hogy lezárja a kapcsolatot, ne hagyjon bizonytalanságban, esetleg még el is búcsúzzon, azt nem tudom kedves és érző léleknek tartani.
Nagyon megbánt: Attól függ. Hogy hogyan és mennyire bánt meg, mennyire fontos ő nekem, mennyire vagyok én fontos őneki (legalábbis ahogy érzem). Sok mindent meg tudnék/tudtam bocsátani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!