Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Úgy idegesít amikor megnéznek....

Úgy idegesít amikor megnéznek. Vajon miért néznek meg?

Figyelt kérdés
Felnőtt férfiként miért néznek meg más fiatal férfiak? Buzeráns hajlamaik vannak?
2021. okt. 5. 17:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Engem is nagyon zavar, ha néznek. A legtöbb ember pedig csinálja a másikkal.

Csak két dolgot nem értek.

Ennyire nincs igényük az intim szférára?

Ennyire nincsenek elmerülve a saját gondolataikban?

2021. okt. 6. 11:56
 12/17 anonim ***** válasza:
#11 Egyszerűen csak bunkók. Nem tudsz mit csinálni, mint elfogadni, mert az embereket nem tudod megváltoztatni.
2021. okt. 6. 12:05
 13/17 A kérdező kommentje:

12

Hát ha esetleg hangot adsz annak, hogy ez nem tetszik neked, akkor magukba néznek és változnak? Nem tudom.

2021. okt. 6. 12:10
 14/17 anonim ***** válasza:

Te is megnézel másokat biztosan, hirtelen végig fut benned, hogy fúú de nem jól néz ki.

Így vagyunk bekódolva, ez ellen nem tudsz tenni semmit, sem másokat megváltoztatni egy beszólással.

2021. okt. 6. 12:36
 15/17 A kérdező kommentje:

14

Hosszan nem nézek meg senkit. Mindenkire max egy pillantást vetek úgy reflexból, azt annyi. Főleg egy fogyatékost direkt nem bámulok sokáig mert tudom mennyire zavaró lehet neki.

2021. okt. 6. 12:49
 16/17 anonim ***** válasza:

Engemet is megszoknak bámulni, feltűnően vagy titokban és nagyon is zavar ha kihívóan bámulnak, de nem leszek idegbeteg ilyen bunkók miatt.

Ha valaki jól néz ki vagy csúnyán, nincs kivétel mert mindenkit megbámulnak. :P

Na és azt meg tudtad már állapítani, hogy konkrétan mit néznek meg rajtad?

2021. okt. 6. 13:23
 17/17 anonim ***** válasza:

Egyébként én vagyok a 4, 14 és 16-os válaszoló. :)

A 4-es válaszomért utólag bocsi, kicsit nyers voltam, mert álmos voltam éjszaka. :)

2021. okt. 6. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!