Gyermekem csak olyan osztálytársakkal barátkozik akik nem kellenek senkinek, miért van ez?
Rendszeresen megtalálja azokat akiket minden gyerek messzire elkerül.
Hogyan mondjam ezt meg neki, vagy segítsek, hogy ne bántsam meg? 4.alsóba jár.
és azt is tudod, hogy ezeket a gyerekeket miért kerülik el?
illetve hogy a gyermeked miért őket találja meg?
Lehet hogy magas az EQ (érzelmi intelligencia) -ja. Fejleszteni kellene ezt tovább benne.
3-assal egyetértve, meg kellene előtte tudni a 2 kérdésre a választ!
nem tudom mit játszik itt mindenki terézanyát, szerintem sürgősen meg kéne beszélni kölyökkel, hogy a világ nagy, kegyetlen és durva, én is ilyen kis jószándékú vakarék voltam, összeszedtem negyedikben az új lányt, aki fura volt és micimackós pólóban járt még, ki is utált az egész közösség, aztán a nyári szünetben kiscsaj nagycsaj lett, elhagyta micimackót és megtanult normális emberként viselkedni, osztály befogadta, és onnantól felém se nézett (a többieknél meg továbbra is ki voltam közösítve)
(elhagytam gimi után a szülővárosomat, és így végül sikerült 18+évesen barátokat szereznem, de addig kb egyedül éltem az életem. ne kelljen ezt a te gyerekednek is így csinálnia)
(ja és nyugodtan meséld el neki a sztorimat, egy negyedikesnek már van annyi agya hogy megértse)
A 4-essel értek egyet, valószínűleg ő sem kell senkinek, és ez jutott neki.
Mert azért elég valószínűtlen, hogy szent a gyereked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!