Hogyan reagálnátok arra ha a barátnőtök nem hívna meg az esküvőjére ?
Gyerekkori barátok voltunk általános iskola óta. Szinte mindent megbeszéltünk és régebben a baráti társaságunk is egy volt. Sajnos azóta már többen elmentek , szét váltak útjaink, de ő a városban maradt szerencsére így tudtunk találkozni rendszeresen.
Covid alatt a párja anyukájatól tudtam még véletlenül hogy össze házasodnak, de betudtam a kevés létszámnak a covid korlátozások miatt. Gratuláltam is neki , mondta majd idén nyáron lesz a lagzi. Vettek egy házat , nagyon sokat segítettem nekik a felújítási munkálatokban, de szívesen is tettem.
Meg is volt a lagzi , a lánybúcsú a nyáron. Felkerültek a képek mindenhová. Minden régi ismerős , barát a világ végéről is (akiket említettem az előbb ) de én nem is tudtam róla .
Nem vesztünk össze, nem történt semmi. És itt kezdődött az, hogy nem tudom ezt kezelni. Három hete volt az esküvő.
A múlt héten össze futottam vele a városban ...gratuláltam neki, mintha meg se hallotta volna témát váltott.
Másnap közös programot akart szervezni , lemondtam.
Harmad nap egész nap hívott, nem vettem fel, majd feljött a lakásomra, hogy én miért kerülöm miért nem megyek sehova vele.
Megjegyeztem neki menjen azokkal akikkel együtt bulizott három hete az esküvőjén. Mintha kizárta volna , vagy meg sem akarta hallani és témát váltott, majd elmentem mert találkozóm volt ő meg kénytelen volt távozni.
Azóta nem keresett.
Szerintetek ?
Aktuális, most volt egy "barátnőm" esküvője, ő sem hívott meg, kérdést is írtam ki róla nemrég:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__baratok-baratsagok__..
Én mondjuk rákérdeztem kerek-perec, hogy mi az oka ennek, de értelmes választ nem kaptam. Viszont ez épp elég ahhoz, hogy tudjam, hányadán állunk. :)
Tömegiszonyom van tehát örülnék. Sajátomat is úgy képzelem el hogy aláírjuk a papírokat azt max 1-2 haver és sörözés.
Hiába megyek tömegbe, csak egy sarokba végzem úgy is, vagy csak szarul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!