Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy lehet tovább folytatni...

Hogy lehet tovább folytatni egy beszélgetést?

Figyelt kérdés

Személyesen ritkán fordul ez elő, de online viszont lehetetlen beszélgetni az egyik barátommal:

Kérdezem: "szia, ezer éve nem találkoztunk! Hogy vagy?"

Válasz: "szia, köszönöm, jól!"

Most akkor ezt hogyan kéne folytatnom? Írjam vissza, hogy "ez nagyszerű, örülök, hogy veled is minden rendben" és aztán mi?

Személyesen nagyon szerettem vele beszélgetni és fontos a barátságunk, csak sajnos külön kerültünk és ritkán tudunk összefutni. Marad a netes felület a beszélgetésre. De lehet hogy ő egyáltalán nem akar már velem beszélni? Honnan tudhatom ezt?

Illetve a fenti elkezdett "beszélgetést" hogyan lehetne úgy folytatni, hogy kicsit folyékonyabb legyen? Direkt kifejtős választ kérdeztem, nem csak igen-nemet, mint pl. egy "jól vagy mostanság?" De nem vált be, amit reméltem :(

2021. szept. 24. 22:16
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Megpróbáljak vele egy utolsó, élő találkozót szervezni? Akkor az is az utolsó lenne, mert 99%-ban mindig én kezdeményezek. :(

Én 27 vagyok, ő 39.

2021. szept. 24. 22:59
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindíg te kezdeményezel szerintem felesleges.. ha hiányoznál neki akkor ő is keresne téged
2021. szept. 24. 23:02
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Akkor hagyd inkább.

Ő egyértelműen nem akarja.

De ha mégis, majd ő keres.

2021. szept. 24. 23:09
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne. Ennyi. Vége. Már eddig is vége volt, csak te nem akartad észrevenni.
2021. szept. 24. 23:32
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

FORD: family, occupation, recreation and dreams, these are used as topics to start a conversation on. Using this small talk technique can improve your social skills and ability to build strong relationships.

Magyarul is mukodik, mint beszelgetes-temak.

2021. szept. 24. 23:43
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sehogyan sem. Az emberek 70%-át nem érdekli a másik, csak a small talk miatt megkérdezi, sokkal fontosabb mindenkinek a saját története.
2021. szept. 25. 07:53
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz, hogy ne akarjon beszélgetni, nem kell haragudnia. Nem ez az egyetlen lehetséges ok. Egyszerűen nem megunta a kapcsolatot.
2021. szept. 25. 07:55
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
*Bocsi, rosszul írtam. Szóval egyszerűen megunta a kapcsolatot.
2021. szept. 25. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!