Hogy lehet tovább folytatni egy beszélgetést?
Személyesen ritkán fordul ez elő, de online viszont lehetetlen beszélgetni az egyik barátommal:
Kérdezem: "szia, ezer éve nem találkoztunk! Hogy vagy?"
Válasz: "szia, köszönöm, jól!"
Most akkor ezt hogyan kéne folytatnom? Írjam vissza, hogy "ez nagyszerű, örülök, hogy veled is minden rendben" és aztán mi?
Személyesen nagyon szerettem vele beszélgetni és fontos a barátságunk, csak sajnos külön kerültünk és ritkán tudunk összefutni. Marad a netes felület a beszélgetésre. De lehet hogy ő egyáltalán nem akar már velem beszélni? Honnan tudhatom ezt?
Illetve a fenti elkezdett "beszélgetést" hogyan lehetne úgy folytatni, hogy kicsit folyékonyabb legyen? Direkt kifejtős választ kérdeztem, nem csak igen-nemet, mint pl. egy "jól vagy mostanság?" De nem vált be, amit reméltem :(
Megpróbáljak vele egy utolsó, élő találkozót szervezni? Akkor az is az utolsó lenne, mert 99%-ban mindig én kezdeményezek. :(
Én 27 vagyok, ő 39.
Akkor hagyd inkább.
Ő egyértelműen nem akarja.
De ha mégis, majd ő keres.
FORD: family, occupation, recreation and dreams, these are used as topics to start a conversation on. Using this small talk technique can improve your social skills and ability to build strong relationships.
Magyarul is mukodik, mint beszelgetes-temak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!