Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek hogyan köszönhetem...

Szerintetek hogyan köszönhetem meg neki?

Figyelt kérdés
Van egy srác. Nem vagyunk úgy barátok, de nem vagyunk roszba.Elvagyunk, picit beszèlgetünk nèha. Ma volt egy balesete, ami az èn hibám volt.nemrèg egy közös ismerösünk bevitte a korházba, ha tud valamit megigèrte felhív(a közös ismerősünk). Du meglátogatom ès megköszönöm, mert ha nem vèd meg, akkor most èn lennèk a korházba. Azt nem tudom, hogy ilyenkor mit szokás vinni, (elmèletben haza is fogják engedni, bár mèg nem vizsgálták meg. A srác azt mondta hogy szerinte csak egy törèse van)vagy csak köszönjem meg, ès ne vigyek neki semmit?
2021. szept. 24. 11:49
 1/9 anonim válasza:
9%
;)
2021. szept. 24. 12:06
 2/9 anonim ***** válasza:
25%

Hát én is arra szavazok amire az első gondol. xD

A testi épségét kockáztatta miattad, majdnem hogy az életét.

Ilyenkor illik egy ugyan ilyen jellegű lökettel meghálálni.

Azonban ha ez neked nem okés, szerintem nincs szükség tárgyakra vagy csokira. Csak köszönd meg őszintén neki. ^^

2021. szept. 24. 12:16
 3/9 A kérdező kommentje:
ha arra gondoltam volna akkor másik kategóriába írom... tudod nem vagyok ribi... mondjuk neked lehet minden lány az....
2021. szept. 24. 12:20
 4/9 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem a kórházba még ne vigyél semmit. Ki tudja, mikor engedik haza, mennyi baja lett stb. Ha mondjuk beviszel egy karton ásványvizet, őt meg ma hazaküldik, akkor csak a gond van az ajándékkal. Azért menj be hozzá, de inkább látogasd meg otthon is pár nap múlva (előtte szólj neki, hogy mész!), és akkor vigyél valami ajándékot. Pl. ha megsütöd a kedvenc sütijét, az kedves gesztus.
2021. szept. 24. 12:32
 5/9 anonim ***** válasza:
86%
Semmit köszönd meg és majd késöbb meghálálod az egyes egy perverz a 2 es is
2021. szept. 24. 12:51
 6/9 A kérdező kommentje:
Felhívott az ismerősöm, valami olyasmit modott hogy a kulcscsontja eltört ès leszakadt a vállizma.... ès hogy visszateszik az izmát... de nem tudom hogy mit jelent ez.... lehet hogy bent kell maradni? mert elfelejtettem megkèrdezni...
2021. szept. 24. 13:59
 7/9 anonim ***** válasza:
81%
Uh
2021. szept. 24. 14:12
 8/9 anonim válasza:
100%

Első vagyok, vicceltem csak, ne bántsatok már instant egyből, nekem is vannak érzéseim:((

Amúgy neki jobbulást, te meg ha feldobod neki, hogy hogyan tudnád meghálálni a segítségét, akkor közelebb kerülnél a válaszhoz. Amiket többiek írtak, simán jók.

2021. szept. 24. 17:12
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Először is mindenképp menj be a kórházba és vigyél neki valamilyen üdítőt, kekszet esetleg gyümölcsöt, hiszen ha látogatóba megy az ember, akkor így illik. Tárgyi ajándékkal nem hálálnám meg külön a lovagias tettét, mert nincs az az ajándék, ami kompenzálni tudná a történteket. Viszont! Egy ember életében az idő az egyik legnagyobb kincs, hiszen mindnyájunknak véges a földi léte, így én a helyedben próbálnék időt tölteni vele, esetleg bevásárolni/segíteni neki.
2021. szept. 24. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!