Árulás az, ha a legjobb barátnőd egyik napról a másikra nem akar beszélni veled?
Figyelt kérdés
Több éves legjobb barátság után.2021. szept. 21. 18:04
11/21 anonim válasza:
Ha ilyen a stílusod, már kezdek mindent érteni.
12/21 A kérdező kommentje:
Isten Ments, hogy én ilyen barrmoknak írjak bármit is. Csőváz halottak.
2021. szept. 21. 18:53
13/21 anonim válasza:
Nem számít árulásnak. Alapból a fogalom, hogy "árulás" milyen formában értelmezhető egy baráti kapcsolatban? Szerintem semmi nem indokolja, hogy ezt árulásnak nevezzük. Neked semmilyen tényleges sérelmed nem származik abból, hogy nem beszél veled.
14/21 anonim válasza:
Az.Árulás.Van valakije szerintem és ezért nem beszél már veled.Bevallani nem meri.
15/21 A kérdező kommentje:
Ok köszi :)
Elég ennyi.
2021. szept. 21. 18:55
16/21 anonim válasza:
Te tényleg ennyire fafejű vagy? Mert akkor ne csodalkozz semmin. 10-ből 9-en leírtàk,hogy nem árulás, de te egyetlenegy megerősítéssel is megelégszel. Egyébként te szent vagy és biztos,hogy semmit sem követtél el a barátnőd ellen? Na ugye...
17/21 A kérdező kommentje:
16: Azért mondtam hogy elég mert nevetséges ahogy kombinálsz(tok)
Most megint kitaláltál valamit ami nem igaz. Hihetetlen milyen hülyééket fogtam most ki. Bekussolnál?
2021. szept. 21. 19:01
18/21 anonim válasza:
Tehat valami veled nem stimmel, ennyibe mindenesetre belatast engedtel. A tobbi homalyban marad.
19/21 anonim válasza:
Illik rad az a mondás hogy a balladai homály. Mégis mi jogon barmozol le mást? Kérdezett, te degradálóan válaszoltál. Tényleg veled vannak itt a bajok, nem a barátnőddel.
20/21 anonim válasza:
7es, elvileg mindent, mert leszarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!