Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy egy közeli barátom rólam mintázott babával "játszik"?

Figyelt kérdés
Szeretek horgolni, figurákat készíteni, ez az egyik hobbim. Egy jó barátom kért tőlem egy babát múlt karácsonyra a kedvenc filmes karakteréről. Én szívesen elkészítettem neki, máskor is kért már tőlem figurákat magának vagy az ismerőseinek ajándékba. A dolog akkor kezdett el irritálni, mikor pár hét múlva a baba már nem a filmes karakter nevét viselte, hanem az én monogramomat, majd később már a keresztnevemet, és többször is úgy utalt rá, mint mini hasonmásomra. Én szóltam neki, hogy engem ez zavar, de egyből kikérte magának, hogy miért feltételezek róla rosszat, és hogy ő nem is hasonlítgat a babájához, mert állítása szerint annak "más a személyisége". A játszást azért írtam idézőjelbe, mert nem úgy gügyög vele, mint egy 5 éves kislány a Barbie babákkal, hanem vele alszik, ölelgeti, időnként úgy kezeli, mintha a gyereke lenne. Felnőtt, harmincas korosztályú emberről van szó. Szerintetek is átlépett ezzel egy határt, vagy csak én reagálom túl a dolgot? Nem szeretném, ha rámenne ilyenekre a barátságunk, de továbbra is zavar a viselkedése.

2021. szept. 20. 16:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Ellenkező nemű ez a barát?

Mi az a rossz, amire asszociáltál amúgy?

2021. szept. 20. 18:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen. Én nem gondoltam rosszra, mégis zavar ez a szintű személyeskedés, számomra ez nem csak baráti, de rokoni vagy akár párkapcsolatba se férne bele. Nem tartom egészséges állapotnak, szerintem még neki sem tesz jót hosszú távon, ha tárgyakba öli az érzéseit.
2021. szept. 22. 13:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem gondolod, h esetleg szerelemes beled?😬
2021. szept. 22. 15:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Ő ezt is határozottan tagadja. Nehéz megítélni, már évek óta jól működik a kapcsolatunk barátság szintjén. De ha így is lenne, akkor sem hiszem, hogy a "babázás" jó megoldás lenne erre.
2021. szept. 23. 14:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem, kicsit parának is tartom.

Nem tudok részleteket, de lehet ideje leépíteni ezt a barátságot.

2021. szept. 23. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!