Gáz ha már nem érdekelnek a barátnőmnek ezek a programjai, sztorijai?
Legjobb barátnőm 3 évvel fiatalabb tőlem.
Nagyon jól kijöttünk egy csomó ideig, mindent együtt csináltunk. Egy rendes, visszazódó normális csajszi volt. Nem bulizni jártunk, hanem beülni valahova, koncertekre, utazgatni, hasonlók.
Ő viszont belekeveredett egy másik társaságba én meg ekkortájt ismertem meg a férjemet.
Ő teljesen kifordult magából. Azóta folyamatosan iszik, úgy lerészegedik, hogy reggel azt se tudja, miért ébred xy pasi mellett, bulizik, nincs komoly melóhelye stb. Fogalma sincs mit akar az életről.
Én szeretném jobb útra terelni, megkomolyítani, beszélgettem vele erről, de mindig az van, hogy hagyjam.
Én házas vagyok, a komolyabb dolgok érdekelnek már, teljesen felforr az agyvizem, mikor ezeket kell hallgatnom. Mi albérletet fizetünk, dolgozunk, "felnőtt" dolgokat intézünk, családot tervezünk stb.
Nekem most nagyon nem fér bele, hogy vele járogassak ereszdelahajam bulikra, de mérges, amiért nem veszek ezekben részt.
25/nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!