Létezik bármilyen barátkereső lehetőséget online vagy offline?
Sziasztok!
Tudtok olyan offline vagy online lehetőséget, ahol barátot / barátnőt / baráti társaságot lehet keresni? Itt ilyen KVzásra, mozira, koncertre vagy hasonlókra gondolok. Lány / fiú, szinte mind1. Bár 2-3 ember felett nehezen boldogulok, de nagyon igyekszem, szóval akár olyan is jöhet.
Sajnos pár év alatt szinte teljesen lenullázódtak a baráti kapcsolataim. :(
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget.
23/L
Régen nekem mindig ezt mondták, és tök hülyeségnek tartottam, aztán rájöttem, hogy amúgy tökre nem az :D Járj olyan helyekre, amiket szeretsz. Igen, egyedül. Elmész egy koncertre, múzeumba, beülsz egy kávézóba, karácsonyi kirakodás, bármi, amit szeretnél, és előbb-utóbb lesz majd társaságod, ha nyitott vagy a társaságra :) Én nem akarok barátokat, mert idővel rájöttem, hogy vagyok annyira önző, hogy többet szeretek magammal foglalkozni, mint másokkal :D De amúgy ez jó megoldás rá.
Interneten nem érdemes ebbe időt ölni, hacsak nem valami online játékban ismerkedsz meg valakivel tök véletlenül.
Akik itt rád fognak írni, azoknak nagy része csak azért teszi, mert nő vagy, azok meg kanos vének, vagy hasonló tizenévesek. Nem barátságot keresnek, hanem nőt, esetleg barátság extrával.
Én is ismerkedem és barátkozom.
Budapesten és Berlinben élek.
Csak a Skype ismerkedem!
Jómódú, sportos, férfi vagyok.
Heteroszexuális!
A hobbim:
kirándulás / utazás
(autóval - vonattal),
nudista strandolás 🤭 😏 ,
síelés / snowboard,
a többi sportos ág
(nem a TV előtt),
mozi és színház,
galéria és múzeum,
bevásárlás 🤭 😏 .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!