Egyik volt barátom "csicskának" nevezett. Szerintetek mit akart ezzel közölni?
Figyelt kérdés
Tudni kell, hogy előtte sokat segítettem neki, támogattam amiben csak tudtam. Egy összeveszés után ezt vágta a fejemhez és letiltott. Szóval tőle nem tudom már megkérdezni hogy mit üzent, de azóta is bánt ez a dolog.2021. szept. 14. 20:16
1/12 anonim válasza:
Emgem 3 haverom kopatott le hétvégén mikor meg volt beszélve az, hogy elmegyünk iszogatni.
Én azt tervezem, hogy veszek egy macskát
2/12 A kérdező kommentje:
Ne tedd! Én szívesen elmegyek veled. sőt, ha valakinek megígérek valamit, nem szegem meg a szavam, kivéve ha a halottas ágyon fekszem. :)
2021. szept. 14. 20:21
4/12 anonim válasza:
Azt, hogy nem tudott se téged, (sem a segítséged) értékelni.
Az ilyen emberek miatt ne emészd magad. Lesznek, vannak ilyen emberek, akik addig vannak veled, amíg nekik jó. Jobb is ha nincs, mert nem szívja le látatlanban az energiád.
5/12 anonim válasza:
Legközelebb ismerd meg jobban a lányt mielőtt még össze jössz vele.
6/12 A kérdező kommentje:
Fiú volt, de mindegy is. Kár, hogy semmire nem értékelte a személyemet és azt az időt és energiát, amit ráfordítottam.
2021. szept. 14. 20:38
7/12 anonim válasza:
Azt hogy nem teszed fel a kezed ha úgy van
8/12 anonim válasza:
Nagyon proli es ez tudott kijonni a szajan, mikozben meg kejes folenyt is erzett.
9/12 anonim válasza:
Azt, hogy ő egy népművészeti cserépedény.
10/12 anonim válasza:
Csicska az az ember, akit ki lehet használni, általában arra használják, akit semmibe se néznek. Ez az ember nem volt a barátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!