Van egy fiú akivel napi szinten beszèlünk ..találkozunk mikor tudunk mivel külföldön dolgozik Van fiu lány barátság és szerelem belőle ?
Sziasztok van egy fiú akivel napi szinten beszèlünk ....mikor haza jön külföldről akkor tudunk személyes találkozni is !Nagyon meg kedveltük egymàst!De van egy kis Bibi..van neki egy (barátnője ) napi szinten el mondja sose lehet tudni mi lesz !! O el mondta szemébe is hogy jó lenne meg minden meg szeretne !! Én mondtam neki én tiszteletbe tartom a barátnődet ...csak nem értem hogy most O hogy mint szeretne ? Valaki más volt már így hogy fiú lány baratsagbol lett szerelem ?
És most jöhetnek a be szólások !!
Tényleg olyan ostobák vagytok lányok hogy az hihetetlen...
Kell neki egy "ingyen lyuk" amikor hazalátogat...
Te meg olyan palival kavarsz aki a barátnője háta mögött ilyeneket mond hogy sose tudni mit hoz a jövő...
De persze a te hátad mögött soha nem mondana ilyeneket más lányoknak :)
"Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van egy fiú akivel napi..."
Ahogy a kategória is adja és az első is írja (szépen megfogalmazva a nyilvánvaló tényt ami naturálisan durvábban hangzana):
Ingyen lyuk kell neki itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!