Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van egy fiú akivel napi...

Van egy fiú akivel napi szinten beszèlünk ..találkozunk mikor tudunk mivel külföldön dolgozik Van fiu lány barátság és szerelem belőle ?

Figyelt kérdés

Sziasztok van egy fiú akivel napi szinten beszèlünk ....mikor haza jön külföldről akkor tudunk személyes találkozni is !Nagyon meg kedveltük egymàst!De van egy kis Bibi..van neki egy (barátnője ) napi szinten el mondja sose lehet tudni mi lesz !! O el mondta szemébe is hogy jó lenne meg minden meg szeretne !! Én mondtam neki én tiszteletbe tartom a barátnődet ...csak nem értem hogy most O hogy mint szeretne ? Valaki más volt már így hogy fiú lány baratsagbol lett szerelem ?

És most jöhetnek a be szólások !!

2021. szept. 12. 09:50
 1/4 anonim ***** válasza:
78%

Tényleg olyan ostobák vagytok lányok hogy az hihetetlen...

Kell neki egy "ingyen lyuk" amikor hazalátogat...

Te meg olyan palival kavarsz aki a barátnője háta mögött ilyeneket mond hogy sose tudni mit hoz a jövő...

De persze a te hátad mögött soha nem mondana ilyeneket más lányoknak :)

2021. szept. 12. 10:04
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

"Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van egy fiú akivel napi..."

Ahogy a kategória is adja és az első is írja (szépen megfogalmazva a nyilvánvaló tényt ami naturálisan durvábban hangzana):

Ingyen lyuk kell neki itthon.

2021. szept. 12. 10:19
 3/4 anonim ***** válasza:
93%
Talonban tart, hiteget és ha lehetősége lesz rádmászik barátnője ide vagy oda, ha minden franko lenne a bnőjével nem egy másik lánnyal beszélgetne minden nap. Beszélgetés szinte semmi energia befektetéssel nem jár online, de ha megy haza lesz egy előkészített terep a számára ahol szorakozhat. Már maga az a tény h ilyenekről beszéltek, pláne h tudod h van bnője tőled se épp egy egyenes hozzá állás. Láss át rajta, ha nem kapja meg amit majd akar majd keres mást. Te meg ne vesztegesd az idődet rá, keress valakit akinek nincs senkije és úgy ismerkedjetek.
2021. szept. 12. 13:20
 4/4 anonim ***** válasza:
40%
Nézd meg az Így jártam anyátokkal 5. Évad 16. Epizódját(Talonban)
2021. szept. 12. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!