Barát, aki szó nélkül kilép az életedből? Ti próbálkoznátok ezek után vagy hagyjam annyiban?
Volt egy barátnőm, nagyon sokat lógtunk együtt, voltunk együtt nyaralni, együtt jártunk edzeni, biciklizni, átjártunk egymáshoz stb.
Legutóbb 2020 őszén találkoztunk, mielőtt sok időre bezártak mindent. Elvitt étterembe, mert szülinapom volt. Ezután ugye bezárt minden. Közben neki is volt szülinapja, meg is köszöntöttem, és mondtam neki, hogy amint kinyitnak újra az éttermek, menjünk és ünnepeljük meg úgy is. Mondta, hogy jó. Kinyitottak az éttermek, azonnal írtam neki, hogy akkor a héten valami? Írta, hogy neki nem jó. Ezután még kb. kétszer írtam rá, de mindig lerázott, hogy nem ér rá, de majd ír, ha ráér.
Közben látom, más barátnőivel eljár éttermezni, de ami a legjobban fájt, hogy most láttam, hogy esküvője volt. Az egy dolog, hogy nem hívott meg, de nem is szólt, hogy most megházasodik.
Megritkult kicsit a kommunikáció, de semmi összeveszés, ilyesmi nem volt. Nem értem, mi történhetett. Lehet, egyszerűen nincs kedve hozzám, de akkor miért nem lehet ezt megmondani?
Ezek után szerintetek rákérdezzek most már konkrétan, hogy van-e valami problémája, vagy hagyjam annyiban?
30 évesek vagyunk, nem tinik, én azt gondolom, ennyi idősen lehetne normálisan kommunikálni, akármi van. Ti hogy látjátok ezt?
Igen, válaszolt, azt mondta, nem kerül, meg nem akart lerázni, csak így jött ki. És az esküvője low budget volt, azért nem hívott, és hogy nem gondolta, hogy ez nekem rosszul fog esni. :D
Nem is válaszoltam erre, annyira erőltetett és nevetséges.
Szerintem ha nem írtál volna neki, ítélet napig sem jelentkezett volna, mert már csak levegőnek néz.
Szerintem felejtsd el és kész, nem érdemes emészteni magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!