2 év után most vettem észre hogy rám köszönt, bűntudatom van, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egyik gyerekkori barátom rám írt 2019 májusában, csak annyit, hogy szia. Ezt még akkor nem láttam. Majd ezután pár órával küldött valami hosszú körlevelet. A körleveleket én sosem olvasom el, szerintem hülyeségek. Leláttamoztam, DE nem vettem észre, hogy fentebb köszönt nekem. Azóta bűntudatom van, így 2 év után vettem észre, mikor átnéztem a beszélgetéseimet és most meg már nagyon kínos lenne írni hogy bocsi nem vettem észre hogy köszöntél..2021. aug. 28. 23:38
1/5 anonim válasza:
Írj csak annyit, hogy szia neked is...
2/5 anonim válasza:
Az a körlevél nem búcsúlevél volt, ugye?
3/5 anonim válasza:
Mivel egy körlevelet küldött, rajtad kívül még elég sok embernek megtette, szóval tesz rád magasról. A köszönésedre szintén.
Legalább ha annyi lett volna hogy érdeklődik felőled és elfelejtettél visszaírni, az kicsit kínos, persze az is javítható. Viszont ez semmi, jelentéktelen hülyeségen kattogsz.
4/5 anonim válasza:
Lehet hogy csak valami MLM -es dologba akart beszervezni, vagy hogy lájkold a nemtom milyen rekalmoldalt :)
Nekem is volt ilyen egyébként, mire észrevettem nem volt aktuális. Biztos azért csuklottam azon a héten ;)
5/5 anonim válasza:
Szerintem ezért ne legyen bűntudatod. Nem akart beszélgetni. 2 év alatt nem írt semmit.
Csak a hülye körlevelét akarta átküldeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!