Titeket is elfog a röhögés amiért annyi tiszteletet adnak csak mert kigyúrtátok magatok?
Én nem várnám el, csak sokkoló a különbség ahhoz viszonyítva ami előtte volt, hogy mindenki beszólogatott.
Ennyit jelent 15kg izom?
1
Az ember tényleg csak egy állat. Még a tréner is előre köszön lool :))
Pedig ugyanaz az ember vagyok mint amikor beszólogattak.
5
Nem, ez vagy testfelépítésen múlik, vagy pofán. Ha edzés nélkül tisztelnek az valószínű az arcszerkezeted miatt van, ami magabiztosságot sugároz.
7
Nyilván én is. A személyiség, belső értékek jobban érdekelnek. De látszólag az emberiség egy jó nagy része nem így áll a dolgokhoz hanem inkább ősemberi szinten.
Ezt én is tapasztalom, bár nem konkrétan úgy ahogy te.
Már a ruha is sokat számít. Amikor ingben vagyok (amit utálok), akkor sokkal tisztelettudóbbak az idegenek, jobban odafigyelnek a szavamra, mint amikor csak pólóban vagyok.
A testsúlyon is rengeteg múlik. Amikor 60 kilós nagyon vékony gyerek voltam, szinte mindenki engem talált be, amikor balhézni volt kedve. Most 75 kg vagyok (nem izmos), és már ezer éve nem kötött belém senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!