Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem akar az új osztályom...

Miért nem akar az új osztályom barátkozni velem?

Figyelt kérdés
Csak egy lányt és egy fiút ismerek. Egy hete voltam osztálytalálkozón, és a lány valaki mással volt és a fiú is. Nem szóltak hozzám, nem jöttek oda magyarul rámszartak. Mindenki valakivel volt és én egyedül. Én nagyon nehezen tudok barátkozni másnak kell velem én senkivel se tudok. A régi sulimban is alig voltak barátaim. És még hozzá bántalmaztak is és kiközösítettek. Szerintetek miért van ez? Nagyon bánt 😔. Értelmes válaszokat várok, lány vagyok.

#gyerekek #iskola #kiközösítés #piszkálás #Nehéz kapcsolat teremtés #Érzékenység, stressz
2021. aug. 26. 10:31
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
9! Szép vagyok. Hosszú barna hajam van semmi bőrhibám. Nem vagyok beképzelt de a találkozón megállított egy tanár és azt kérdezte, hogy mi a nevem meghogy milyen szép vagyok😂. 9 aki mondja másra az mondja magára!
2021. aug. 26. 13:39
 12/15 A kérdező kommentje:
Azért bántottak mert féltem visszaszólni és érzékeny voltam és vagyok.
2021. aug. 26. 13:41
 13/15 anonim ***** válasza:
78%

Most kilencedikbe mész, igaz? Legalábbis nekem ez jött le azok alapján,amiket írtál.

Engem is szekáltak annó, mert érzékeny és vsszahúzódó voltam, de hatalmas hiba, hogy ilyen maradtam az új osztályomban. Ne stresszelj rá előre, légy laza, ne teperj természetellenesen, és csak azért sose barátkozz, hogy legyen végre valaki. Ha ezeket megfogadod, magától fognak alakulni a dolgok, felesleges előre tervezgetni.

2021. aug. 26. 13:52
 14/15 anonim ***** válasza:
68%
A kérdező törölte a fiókját
2021. aug. 26. 15:42
 15/15 anonim ***** válasza:
71%
Ne gorcsolj, legyel laza és jófej. (Saját tapasztalat) :)
2021. aug. 30. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!