Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hisztek a fiú-lány barátságban?

Hisztek a fiú-lány barátságban?

Figyelt kérdés

2021. aug. 19. 16:29
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
92%
Nem igazán... Én a lányokkal, nőkkel sokkal jobban kijövök, mint a férfiakkal, viszont ha nőkkel próbálok barátkozni, előbb-utóbb közbeszól a tesztoszteron és elkezdek vonzódni hozzájuk. Utálom, de ez van. 🙁
2021. aug. 19. 16:47
 12/29 anonim ***** válasza:
16%
11# Dehogy utálod xD azt utálod hogy nem rakhatod meg őket, mert egy simp vagy xD
2021. aug. 19. 16:55
 13/29 anonim ***** válasza:
35%

Az a baj, hogy az ember csúnya emberekkel nem akar barátkozni.

Ha viszont egy szép emberrel barátkozik és ellenkező nemű akkor úgy is többet érez az egyik.

Ennek ellenére nekem is van olyan lány akivel barátokként tekintünk egymásra. Egyikünk se érez semmi különöset a másik iránt, de tetszünk egymásnak így volt ez az. Szóval létezhet ilyen és csak akkor kell "ez az" ha mindketten benne vagytok.

2021. aug. 19. 16:58
 14/29 anonim ***** válasza:
73%
#11: Te meg hímsoviniszta hadd ne mondjam, hogy mi... Mellesleg van barátnőm, nem akarok „megrakni” más nőket (mifelénk szexnek hívjuk, nem megrakásnak, mert nem vagyunk állatok, de mindenki magából indul ki, ugye).
2021. aug. 19. 16:58
 15/29 anonim ***** válasza:
65%
*azaz #12
2021. aug. 19. 16:59
 16/29 anonim ***** válasza:
43%
Ez nem hiszek vagy nem hiszek kérdése, mert van ilyen. Kellő összhang és intelligencia kell hozzá, nem könnyű dolog, de lehetséges.
2021. aug. 19. 16:59
 17/29 anonim ***** válasza:
30%
Előbb a számokat kéne ismerni, utána oltogatni.
2021. aug. 19. 17:01
 18/29 anonim ***** válasza:
39%
Nem hiszek benne. Nekem van/volt ilyen lány "barátom" és magától csak akkor keres, ha valamiben segíteni kell neki. Mivel nem éppen az esetem, így soha még csak meg sem fordult a fejemben, hogy összejöjjek vele. Az meg holt biztos, hogy nem hagyom magamat kihasználni, mindennek van határa, nem barát az ilyen. Más lánnyal sincs jobb tapasztalatom barátkozás szempontjából.
2021. aug. 19. 21:30
 19/29 anonim ***** válasza:
97%

Oké, meleg vagyok, emiatt a véleményem eleve más fénytörésbe kerül. A legjobb barátaim többsége nő. Férfi vagyok.

No de akkor megfordítom: lehet-e nekem igazi férfi barátom, aki hetero? Igen, ilyen barátaim is vannak. Ez se lehetetlen. Miért lenne az? Az ember nem egy szexre redukált lény.

2021. aug. 19. 21:50
 20/29 anonim ***** válasza:
81%
Indulhat barátságként, de idő kérdése, és az egyik fél többet fog érezni. 1000-ből 990x ez van.
2021. aug. 20. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!