Van igényed legjobb barátra? Mennyire erősen kötődsz más emberekhez, és hogyan viseled az egyedüllétet?
Figyelt kérdés
2021. aug. 18. 21:35
1/7 anonim válasza:
Van, nagyon erősen tudok kötődni, nagyon rosszul viselem az egyedüllétet.
2/7 anonim válasza:
1, Legjobb barátra nincs igényem; 2, Nem tudok kötődni az emberekhez, volt, hogy már igyekezett 1-2 személy kapcsolódni hozzám, de elmarom magam mellől az embereket, mert azt gondolom, így jó, én nem érdemlek meg senkit sem, a másik jobbat érdemel. Kerülön a munkahelyemen is az embereket.
3/7 anonim válasza:
Nem kérek a sok parazita emberből. Legjobb barátot az alkalom kovácsolja, nem pedig a másoktól való függés.
4/7 anonim válasza:
Van legjobb barátom vagyis inkább vannak. Hát igazából én megtudok lenni egyedül. Nem muszáj az hogy folyton legyen mellettem vagy beszéljek valakivel. Az emberekhez egy kicsit kötődök, én elvagyok a saját világomban és furának szoktak néha tartani az emberek. Viszont mivel elvagyok egyedül ezért nem nyílok meg úgy a barátaimnak, inkább magamban rendezem le az érzéseimet és a gondjaimat. Mivel van egy múltam és túl sok emberben csalódtam ezért inkább jobb így nekem és szerintem ez természetes ha az ember akivel ilyen történt így tesz.
5/7 anonim válasza:
Nem igazán van rá igényem, imádom az egyedüllétet.
6/7 anonim válasza:
Nagyon szeretek egyedül lenni, eddig még nem nagyon találkoztam olyan emberekkel, akivel szívesebben lettem volna (a családomon kívül) mint egyedül. Persze biztos lenne olyan társaság, amiben jól érezném magam, de nehéz megtalálni azokat az embereket, akik mellett nem érzem magam feszélyezve. Az a szerencsém, hogy jól is érzem magam így, nagyon sok programom van. Valószínűleg több is, mint sok olyannak, aki mindig várja, hogy legyen kivel menni. :)
7/7 anonim válasza:
Tömören ugyanaz mint az 1-es válaszoló.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!