Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek csak kihasznál?

Szerintetek csak kihasznál?

Figyelt kérdés
Van egy volt kollégám aki mindig hozzám hozta a gépét mikor valami rossz volt rajta. Viszonylag jól el lehetett vele munka közben beszélgetni, de utána nem nagyon keresett mondjuk én se őt. De idősebb is tőlem sokkal szóval megértem. Na a lényeg, hogy én felmondtam és utána mondta, hogy de azért haverok maradunk-e és utána hozzátette, hogy hozhatja-e még a gépet hozzám ha baj van. Szóval azóta is jött fel, de csak akkor, ha gépet kellett csinálni. Mondjuk olyankor jól el lehet vele beszélgetni. De én annyira nem vagyok jó társaság, elég csendes vagyok. Szerintetek csak kihasznál?
2021. aug. 18. 14:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak akkor keres,amikor a gépét kell csinálni,akkor valószínűleg igen.
2021. aug. 18. 14:23
 2/4 A kérdező kommentje:
nagyon ritkán keres máskor is, de csak kb 2x volt ilyen, gép miatt meg már jóval jóval többször
2021. aug. 18. 14:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Legalább egy üveg piát vagy doboz édességet visz, amikor megcsinálod a gépét? Ha nem, és még vendégül is látod, akkor egyértelműen kihasználás.
2021. aug. 18. 14:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Szokott hozni piát, szóval nem csak úgy jön. Megiszunk valamit közbe meg dumálunk.
2021. aug. 18. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!