Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért ilyen kihasználos a...

Miért ilyen kihasználos a barátnőm?

Figyelt kérdés

Meg volt beszélve már régen hogy megyünk majd strandra, holnap lett volna, de lemondta. Azzal az indokkal hogy nem szereti ha a teste kilátszik. Mondtam neki hogy akkor egyrészes fürdőruhát vegyen fel. Neki az se jó. Utánna képes volt azt írni hogy de a péntek az még áll. Akkor én mentem volna le hozzá, mert úgy volt hogy ott alszok és megnézzük a tűzijátékot.

Nem zavarja, hogy ha ő így tett, én sem vagyok hajlandó menni pénteken. Szerintetek jól tettem hogy én is lemondtam?

2021. aug. 16. 17:18
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Jól tetted.
2021. aug. 16. 17:24
 2/7 anonim ***** válasza:
46%

"kihasználos"

Ezzel nem használ ki.

Elmondta, hogy nem érzi kényelmesen magát a bőrében a strandon, így még sem akar menni. Lehet sokáig húzta a lemondást, mert egészen eddig próbálta magát rávenni, hogy mégis megoldja valahogy vagy éppen szimplán szorongott hogy ezt fehozza...

2021. aug. 16. 17:25
 3/7 anonim ***** válasza:
40%
Nem értem. Akkor strand helyett miért nem beszéltetek meg egy másik, olyan programot ahol ő se érzi kényelmetlenül magát?
2021. aug. 16. 17:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Mert én stradra akartam menni és kész. Mondta volna akkor hamarabb.
2021. aug. 16. 17:30
 5/7 anonim ***** válasza:
45%
Akkor meg mindegy volt neked, hogy kivel mész strandra, nem is az volt a fontos, hogy találkozzatok és minőségi időt töltsetek el. Ebből a szemszögből te használod ki és nem fordítva.
2021. aug. 16. 17:35
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Egyet értek a 2-es válaszolóval. Nem gondoltál arra, hogy lehet jót akart neked mert te annyira strandra akartál menni, és ő hiába nem akart, próbálta magára erőltetni? De ez csak feltételezés, beszéld meg vele. Simán meg tudod kérdezni, hogy miért nem mondta előbb, és hogy milyen programokat tervezne szívesen.
2021. aug. 16. 17:37
 7/7 anonim ***** válasza:
39%

Nekem az jön le, hogy inkább te vagy az akaratos, aki csak magára gondol.

Egy kapcsolatban ha valaki azt mondja, hogy kényelmetlenűl érzi magát így inkább ne csináljátok, akkor nem csináljátok...

2021. aug. 16. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!