Miért ilyen kihasználos a barátnőm?
Meg volt beszélve már régen hogy megyünk majd strandra, holnap lett volna, de lemondta. Azzal az indokkal hogy nem szereti ha a teste kilátszik. Mondtam neki hogy akkor egyrészes fürdőruhát vegyen fel. Neki az se jó. Utánna képes volt azt írni hogy de a péntek az még áll. Akkor én mentem volna le hozzá, mert úgy volt hogy ott alszok és megnézzük a tűzijátékot.
Nem zavarja, hogy ha ő így tett, én sem vagyok hajlandó menni pénteken. Szerintetek jól tettem hogy én is lemondtam?
"kihasználos"
Ezzel nem használ ki.
Elmondta, hogy nem érzi kényelmesen magát a bőrében a strandon, így még sem akar menni. Lehet sokáig húzta a lemondást, mert egészen eddig próbálta magát rávenni, hogy mégis megoldja valahogy vagy éppen szimplán szorongott hogy ezt fehozza...
Nekem az jön le, hogy inkább te vagy az akaratos, aki csak magára gondol.
Egy kapcsolatban ha valaki azt mondja, hogy kényelmetlenűl érzi magát így inkább ne csináljátok, akkor nem csináljátok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!