Szerelmes vagyok a barátom hugába(?)
Figyelt kérdés
A barátommal egész jóban vagyunk. Érdemes belevágni ilyen kapcsolatba? Hatással lehet ez (ha igen mekkorával) a barátom és a köztem lévő barátságra?2021. aug. 10. 02:12
1/9 A kérdező kommentje:
Működhet így egy kapcsolat?
2021. aug. 10. 02:28
2/9 anonim válasza:
Hány éves az ifjú hölgy és te hány éves vagy?
Barátod mennyi idős és mit tudsz a testvérével való gyerekkori kapcsolatukról?
3/9 anonim válasza:
Tegnap leírta, hogy 13, 14 évesek. Törölve is lett a kérdése mivel 16 éven aluliak nem regisztrálhatnak az oldalra. Mondjuk ilyen esetben a fiókot is törölni szokták, de ezek szerint újra regisztrált...
5/9 A kérdező kommentje:
Nem írtam le tegnap, az nem én voltam
2021. aug. 10. 11:45
6/9 A kérdező kommentje:
Én 16 vagyok a barátom 17, a húga 15
2021. aug. 10. 11:45
7/9 anonim válasza:
Egy dologra figyelj. Ne kezdeményezz a barátod háta mögött! Még mielőtt egy szót is beszélnél a húgával, előtte kérdezd meg a barátodat, hogy megadja-e az engedélyt. Ez a legfontosabb. Illetve valamit „papírozzatok le” erről, hogy az akkor mondott válaszán nem változtathat, és onnantól kezdve már nem szólhat bele a dolgotokba.
A barátságot tekintve ez kockázatos mindenhogyan, de érdemes belemenni szerintem.
8/9 anonim válasza:
Haverodtól kérdezd meg, hogy foglalt-e a húga, mer' ha yes, akkor te lecsapnál rá, s, hogy benne lenne-e ebben? Egyébként egészséges baráti kapcsolatban semmi akadálya nincs ennek.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi, megbeszéltem vele. Jól fogadta.
2021. aug. 11. 23:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!