Minek kéne egy gyerekkora barát? Most szerintem le leszek pontozva...
Eljártatok iskolába, bulikázni esetleg, de az életetek nem egymásról szól. Külön célotok, utaitok vannak. És igen, lesz az embernek családja, munkája, más kötelezettségek a "tanuláson" kívül. És már nem igazán lesz egymásra szükség szerintem. Elhidegültök.
2021. aug. 8. 16:59
2/19 A kérdező kommentje:
1. Az igen.😀 Neked aztán nagyon jó a hozzáállásod. De amikor egyedül maradsz akkor jók lesznek a gyerekkori barátok, igaz?
2021. aug. 8. 17:06
3/19 anonim válasza:
Mert miután lesz férjük, vagy gyerekük, másról nem is szól az életük. Nincs hely egy barátnak.
Pl a női munkatársaim kivétel nélkül csak arról beszélnek mi van a férjükkel..mit csinált, mit mondott tegnap, mit evett, ma mit fognak neki főzni. A gyerek mit csinált, annak mit főznek. Holnap mit főzzenek nekik? Ennyi. Más gondolatmenetük nincs. A kis fejecskéjükbe csak ennyi kering.
2021. aug. 8. 17:14
4/19 A kérdező kommentje:
Szomorú.😀
2021. aug. 8. 17:25
5/19 anonim válasza:
Mert az emberek változnak. Azok a tulajdonságok, amik tizenévesen fontosak voltak számodra egy-egy barátság kapcsán, 2-3 évtizeddel később már veszíthetnek jelentőségükből, így lesz a jó fej barátodból egy idegesítő majom.
2021. aug. 8. 17:40
6/19 anonim válasza:
Nekem a két legjobb barátnőm már 30 éve a barátnőm. Sosem dobtuk volna el a barátságunkat senkiért. Az egyikünk férjnél van 2 gyerekkel és külföldön él, nekem egy gyerekem van és elváltam, a harmadikunk gyerektelen, van egy párja. Más az életünk mégis jól elvagyunk. De ehhez kell egy intelligencia szint is, mert a beszédtémánk sosem akörül forgott, hogy ki mit főzött vagy mi van otthon a családban.
2021. aug. 8. 18:02
7/19 A kérdező kommentje:
6. Nálatok előfordul olyan, hogy valamelyikőtök nem válaszol hónapokig vagy leráz azzal a szöveggel, hogy bocsi de a gyerek mellett nem tudok telefonálni?
2021. aug. 8. 18:06
8/19 anonim válasza:
Soha. Bár mi nem telefonálunk, van egy messenger csoportunk, abba írogatunk hárman. Meg néha csak ketten, ha olyan a téma.
2021. aug. 8. 18:12
9/19 anonim válasza:
Amikor jön egy új társ, majd a pulya, akkor először az új társsal-, után a pulyával kell a tyúknak foglalkoznia, így jó, hogy nincs/nem lesz ideje a "barátokra"...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!