Az normális ha hónapokig nem válaszolnak barátnők/ barátok?
Figyelt kérdés
Kérdezek valamit vagy csak megpróbálok velük kommunikálni emberien és hónapokig nem is válaszolnak. Pedig nincs gyerek meg nagy család vagy olyan munkabeosztás, ami rettentően fontos lenne.2021. aug. 7. 15:11
11/15 anonim válasza:
vagy már nem érdekled őket annyira, nem feltételn depresszió az ok..
nekem régi osztálytársaim akiket a barátaimnak hittem mostanában hetekig nem néznek még rá sem amiket írok nekik..egyik barátom meg kilépett a 3-as csoportunkból ahol csak mi hárman voltunk mint régi barátok erre kilépett, de látszott rajta hogy nem érdekli de ez fájt kicsit..
12/15 anonim válasza:
Ha te nem vagy hajlandó másképp megkeresni, mert inkább megsértődtél, akkor téged se érdekel ő. Te nem szereted őt, ő nem kíváncsi rád - hol a probléma?
13/15 A kérdező kommentje:
12. mivan? :D
2021. aug. 7. 16:45
14/15 anonim válasza:
Nem, és aztán nem kell csodálkozni, hogy mikor rám ír félév után már tök nem érdekel.
Jártam így, nemrég... keresem, írok neki, le se szr. Akkor ennyi, én nem fogok feleslegesen teperni utána.
15/15 anonim válasza:
Nem, az már szerintem nem igazi barát aki hónapokig nem válaszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!