Ez nyomulásnak számított?
Tegnap egy sráccal találkoztam, beszélgettünk, fagyiztunk.
1-2 havonta össze szoktunk futni, hogy kivel miújság van , mert régebben nagyon jóban voltunk, egy helyen dolgoztunk, meg edzeni is együtt jártunk, és bár messze kerültünk egymástól, még jóban maradtunk és néhány hetente össze szoktunk futni.
Tegnap megemlítettem neki, hogyha volna kedve, még a nyáron találkozhatnánk egyszer, mert nagyon jól éreztem magam vele, esetleg egy közös edzés vagy futás is szóba jöhetne, mint régen.
Erre annyit felelt, hogy persze, meglátjuk majd. Meg még megbeszéljük.
Mondtam neki, hogy nyugodtan írjon messengeren is, ha unatkozna otthon vagy melóban.
Aztán elköszöntunk egymástól.
Szerintetek ez már nyomulásnak számított? Nem állt szándékomban erősködni, nem tudom, ez az volt? Erősködés, erőltetés, nyomulás?
Megvárnátok, míg esetleg ő ír rám (az sem idén lesz 😅), vagy kezdeményezzek én?
A srác egyébként sose hívott el dumálni, fagyizni magától, de tegnap ő hívott fel és kérdezte hogy ráérek-e. Nagyon meglepett, mert soha se kezdeményez. Se beszélgetést, se semmit.ugyhogy ennek kifejezetten örültem.
Ezért kérdezem, hogy várjak ismét, hogy vajon legközelebb (talán újra 2 év múlva) ő fog keresni, vagy hivjam fel\irjak rá még a nyáron én, hogy csináljunk valamit?
A tegnapi után eléggé szégyellem magam picit, nem akarok a nyakán sem lenni folyton és zavarni őt.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!