Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Felköszöntenétek ilyenkor?

Felköszöntenétek ilyenkor?

Figyelt kérdés

A barátnőim elfelejtették a születésnapomat, írásban sem köszöntöttek fel. Kb. 1 hónappal később valami ürügyén felhoztam, hogy szülinapom volt, észbe sem kaptak, hogy bocsi elfelejtettük, vagy hasonló….

Egyik barátnőmnek ma van a születésnapja, nem tudom felköszöntsem-e, illetve vigyek-e ajándékot neki, mert pár nap múlva találkozunk (az én születésnapom óta nem találkoztunk). Arra gondoltam, veszek valamit, de csak akkor adom oda, ha ő is felköszönt, egyébként nem. Mit gondoltok?

2021. aug. 1. 13:52
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

21: Nem is az bánt, h elfelejtették, mert mint írtam nincs kint fb-on, inkább az, hogy miután szóltam nekik se foglalkoztak vele.

Viszont a csopiban meg ugyanúgy viselkednek, mintha nagy barátnők lennénk, miközben én ezt már nem érzem annak.

Viszont nincs sok barátom, jól érzem magam velük, sok éve ismerjük egymást, így nem akarom az egészet felrúgni.

2021. aug. 1. 20:17
 22/22 anonim ***** válasza:

21-es vagyok. Nem ismerlek, magamból indulok ki. Én is mondtam már ugyanezeket a mondatokat, aztán egyetem alatt megismertem másokat. Sosem felejtették el a szülinapomat, senkiét sem, mindig ünneplünk közösen.

Nálam az volt a helyzet, hogy nem akartam magányos lenni, viszont nem tudtam komfortzónán kívül ismerkedni. Így magamnak is hazudtam. Rengeteg ilyen hasonló eset volt, apró sérelmek, amik nekik nem tűntek fel, én viszont nem tudtam rajta túllépni. Pont azért sem, mert ennyire nem érezték, hogy nekem fájt, még akkor sem, ha utaltam rá. Nyíltan kimondani viszont nem mertem.

Utolag ezt már felesleges felhozni szerintem, "elévült". Viszont a legközelebbi ilyen alkalmat ne hagyd elfelejtődni, akkor és ott nyugodt hangnemben mondd meg, mennyire megbántottak.

2021. aug. 1. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!