Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Felköszöntenétek ilyenkor?

Felköszöntenétek ilyenkor?

Figyelt kérdés

A barátnőim elfelejtették a születésnapomat, írásban sem köszöntöttek fel. Kb. 1 hónappal később valami ürügyén felhoztam, hogy szülinapom volt, észbe sem kaptak, hogy bocsi elfelejtettük, vagy hasonló….

Egyik barátnőmnek ma van a születésnapja, nem tudom felköszöntsem-e, illetve vigyek-e ajándékot neki, mert pár nap múlva találkozunk (az én születésnapom óta nem találkoztunk). Arra gondoltam, veszek valamit, de csak akkor adom oda, ha ő is felköszönt, egyébként nem. Mit gondoltok?

2021. aug. 1. 13:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
93%
Hiszti lenne. De legalább elmondanád, hogy bántott a dolog, és nem nyomasztana téged. Hiszti lenne, ami elmúlik, és jövőre biztosan eszükbe fogsz jutni. Elárulok valamit: így is hiszti van, csak te magadban hisztizel miatta. Melyik a jobb? Nyilván az első, hisz nem írtál volna ki kérdést :)
2021. aug. 1. 14:18
 12/22 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy hiszti van, egyszerűen csak tanácstalan vagyok, hogy reagáljak erre a szituációra.
2021. aug. 1. 14:21
 13/22 anonim ***** válasza:
Azért nem tudod mit tegyél, mert nem vagy velük őszinte. Amíg csak magadban emészt a dolog, addig semmit nem is fogsz csinálni. Tudod mit fogsz? Te fogsz a legkétszínűbben vigyorogni és pusziszkodni vele, mert ilyen barátok vagytok! Csak tudnám mi értelme ezeknek a látszatkapcsolatoknak...
2021. aug. 1. 14:24
 14/22 A kérdező kommentje:
13: Nem vagyok kétszínű. Kérlek, hogy ismeretlenül ne sértegess!
2021. aug. 1. 14:26
 15/22 anonim ***** válasza:
Nem sértegettelek, őszinte voltam. Nem ugyanaz.
2021. aug. 1. 14:27
 16/22 A kérdező kommentje:
15: Nem, te ismeretlenül sértegettél és slussz.
2021. aug. 1. 14:30
 17/22 anonim ***** válasza:
Ha itt meg is áll a dolog, nem hiszem, hogy te jó barát vagy. Beleillesz a sleppedbe, nem kell csinálnod semmit. Csak azt tudnám, hogy akkor minek tetted ki a netre, ha nem akarsz tanácsot elfogadni?
2021. aug. 1. 15:18
 18/22 A kérdező kommentje:
17: Marha okos vagy….
2021. aug. 1. 15:27
 19/22 anonim ***** válasza:
Szerintem felköszönteni fellehet, de ajándékot nem vennék.
2021. aug. 1. 15:31
 20/22 anonim ***** válasza:

Nézd, itt az a probléma, hogy ők nem kértek bocsánatot, így te nem tudtál megbocsátani, és most nem is érdekel téged a baratnőd szülinapja, csak az, hogy visszaadd-e vagy se. Nyilván értem, hogy haragszol, de mi értelme van úgy felköszönteni, hogy igazából nem kívánod? Én is voltam többször ilyen szituációban. Az egyiknél nagyon sajnálta a barátnőm, hogy elfelejtette, rá nem is haragudtam később, felköszöntöttem, szerveztünk neki bulit, stb. A másiknál nem is beszélünk már.

Hány évesek vagytok?

2021. aug. 1. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!