Felköszöntenétek ilyenkor?
A barátnőim elfelejtették a születésnapomat, írásban sem köszöntöttek fel. Kb. 1 hónappal később valami ürügyén felhoztam, hogy szülinapom volt, észbe sem kaptak, hogy bocsi elfelejtettük, vagy hasonló….
Egyik barátnőmnek ma van a születésnapja, nem tudom felköszöntsem-e, illetve vigyek-e ajándékot neki, mert pár nap múlva találkozunk (az én születésnapom óta nem találkoztunk). Arra gondoltam, veszek valamit, de csak akkor adom oda, ha ő is felköszönt, egyébként nem. Mit gondoltok?
Nézd, itt az a probléma, hogy ők nem kértek bocsánatot, így te nem tudtál megbocsátani, és most nem is érdekel téged a baratnőd szülinapja, csak az, hogy visszaadd-e vagy se. Nyilván értem, hogy haragszol, de mi értelme van úgy felköszönteni, hogy igazából nem kívánod? Én is voltam többször ilyen szituációban. Az egyiknél nagyon sajnálta a barátnőm, hogy elfelejtette, rá nem is haragudtam később, felköszöntöttem, szerveztünk neki bulit, stb. A másiknál nem is beszélünk már.
Hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!