Velem van a baj?
Elmesélnék néhány különálló történetet
1) Az utóbbi időben az egyik haverommal "kielemeztük" a legutóbbi randimat. A lány nekem annyira nem jött be, pedig adta a jeleket, hogy csókoljam meg. Én ezt nem tettem meg, mert nem akartam átverni. Erre az volt többek felől is a reakció, hogy attól még lefeküdhettem volna vele, biztos benne lett volna.
2) Egyszer egy átlagosnak is jóindulattal mondható lány gyakorlatilag felajánlotta magát, de visszautasítottam. Emiatt ő azt hitte, hogy meleg vagyok.
3) Egy haverom épp azt mesélte, hogy hazavitt egy extrém túlsúlyos nőt. Amikor rákérdeztem, hogy tetszik-e neki az ilyen alkat, akkor nemmel válaszolt.
4) Hülyének voltam nézve, mert alakulóban volt egy komolyabb dolog ahol még csók sem volt, de ennek ellenére lemondtam egy szexkapcsolatra invitáló ismerőst.
Szóval a kérdés: férfiként tényleg azt várja el a társadalom, hogy megdugjak mindent, ami mozog? Számomra szörnyen visszataszító az a gondolat, hogy lefeküdjek valakivel pusztán azért, mert ő a nő és ebbe beleegyezik, hiába nincs meg a vonzalom részemről. Ti is találkoztok ezzel, vagy csak az én környezetem ilyen rossz? 2 éve voltam utoljára nővel (ebből 1,5 lelki mélypont volt az életemben), de ennek ellenére hajlandó vagyok várni arra, hogy valami igazán jó legyen. Persze ha felajánlaná magát egy szexre egy igazán bejövő lány, nem utasítanám el, de csak azért dugni, hogy ürítsem valahova.. szerintem szánalmas.
Tényleg velem van a baj, ha így látom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!