Miért kellett ilyen bunkónak lennie emiatt, miközben máskor is csinálta már?
Figyelt kérdés
Nemrég új hajam lett. Mutattam barátnőmnek, ő kereken megírta, hogy szerinte nekem nem áll jól, de ez a féle egy-két ember kivételéve a tévé képernyőjén senki másnak sem. Eltelt egy hét, tegnap új profilom lett. Ő csak chatelésre használja a face-t, semmit nem lájkol, senkit nem követ. Kértem, lájkolja a profilképemet. Ő erre azt mondta, nem. Kérleltem még, de ő továbbra sem, mert minek, ha már az elején megírta, hogy neki nem tetszik. Unszoltam tovább, hogy semmibe nem kerül neki, egy kattintás, erre csupa nagybetűvel kiosztott engem. Nekem jólesett volna, és máskor is a kedvemre lájkolta már az új prof képemet. Akkor minek kellett ezúttal ekkora cirkuszt csinálnia egy kattintásból, ami neki egy másodperc idő?2021. júl. 28. 12:35
1/11 anonim válasza:
Mert rá akartad erőltetni azt amit nem akar😒
2/11 A kérdező kommentje:
Dehát máskor sem akarta lájkolni, mégis megtette.
2021. júl. 28. 12:38
3/11 anonim válasza:
Jézusom, minek erőleteni az ilyen hülyeségeket. Minek hazudjon milyen a hajad? Meg nem like-olta be a képet (alapból sem szokott) úlisten. Dszízusz! XD
4/11 anonim válasza:
Minek like-olja ha nem tetszik neki? Nem mindegy Neked, hogy hány like-od van? Ettől több leszel, vagy mi?
5/11 anonim válasza:
4, csak unatkozik, nincs mással töltse az idejét.
6/11 A kérdező kommentje:
Van mit csinálnom, de attól még jólesnek a lájkok. Ad egy hamis érzetet.
2021. júl. 28. 12:45
7/11 anonim válasza:
Hogy lehet ennyire hazugságokban élni? Tudod, hogy nem szokott, de kikönyörgöd mindig, hogy lájkoljon (miért????) és most megsértődsz, hogy kiállt magáért: nem, neki ez a haj nem tetszik, azaz dislájkolja és nem lájkolja.
8/11 anonim válasza:
Jólesik az a lájk, amit kierőszakolsz másból?:D
9/11 anonim válasza:
Kerdezo, ez nagyon durva. Veled komoly gond van.
10/11 anonim válasza:
Nem lájkolták a képed... Borzasztó tragédia. Komolyan van olyan ember aki egy ilyen semmiségen kiakad?
Nem csodálom hogy a barátnőd kiosztott, b@sztatod a lájkaiddal, már az agyára mehettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!