Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek is jogos, hogy ne...

Szerintetek is jogos, hogy ne jöjjenek át hozzám, ha betegek?

Figyelt kérdés

Egyedül nevelem a kisfiamat, nagyon vigyázok magamra, hogy ne legyek beteg, és ezt el is mondom a barátaimnak.

Erre beállít hozzám a két legjobb barátnőm, az egyik köhög és prüszköl a másiknak meg “csak kicsit kapar a torka és folyik az orra”.

Szóva tettem nekik ezt és most vérig vannak sértődve

2021. júl. 26. 12:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Barátok megbeszélik ezt a gyakorin kívül. Barátok nem beszélik ki idegeneket a másiknak. Barátok nem mennek betegen egy gyerekes házba, ha nem muszáj.
2021. júl. 26. 12:39
 2/12 anonim ***** válasza:
79%

Ritka nagy tahók.

Gondolom nem neveltek még kicsi gyereket, pláne nem egyedülállóként.

3/12 anonim ***** válasza:
'idegeneknek a másikat
 4/12 A kérdező kommentje:
Nincs sok ember akivel beszélhetnék, ők halálra vannak sértve, és nem beszélnek velem, én meg itthon fekszem lázasan, ezért kínonban feltettem a kérdést, hátha valaki szerint én vagyok a hülye.
2021. júl. 26. 12:45
 5/12 anonim ***** válasza:

Azóta vagy beteg, amióta nálad jártak?

Hát, akkor inkább ne is beszéljenek veled.

2021. júl. 26. 12:49
 6/12 anonim ***** válasza:
64%

Apropó!

Kizárható, hogy koronavírusosak voltak?

Mert a járvány nem tűnt el, csak visszahúzódott. És most már lassan-lassan ismét emelkednek a napi új fertőzésszámok.

2021. júl. 26. 12:51
 7/12 A kérdező kommentje:
Azóta. Ez kb 1 hete történt, én 3 napja betegedtem le, ma már lázas is vagyok, hurutosan köhögök és nincs hangom, az állandó tüsszögésról meg taknyolásról nem is beszélve. Még jó, hogy a fiam napköziben van, bár azt se tudom, hogy hozom haza
2021. júl. 26. 12:52
 8/12 A kérdező kommentje:
6-os, nem tudom vírusosak voltak-e
2021. júl. 26. 12:53
 9/12 Tanácstalan_lány válasza:

Teljesen jogos,ha akar barátnak,akár rokonnak szólsz,hogy betegen ne látogassanak meg. Ez a minimum és intelligens ember ezt tiszteletben tudja tartani.

Sajnálom a helyzeted. Ha nem vagy jobban,mindenképp végezz egy covid tesztet,biztos,ami biztos alapon. Legalább te legyel felelős,ha a barátaid ennyire hanyagok is...

Gyógyulást és kitartast!

2021. júl. 26. 12:54
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ma mindenképp hívom az orvosom gyógyszer miatt, gondolom kérni fogja a tesztet is. :)
2021. júl. 26. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!