Mit tudnék csinálni?
Figyelt kérdés
Az osztályomban vannak lányok akiknek sosincs kész a házijuk, És a legjobb barátnőmtől kérik el MINDIG! Viszont én mondtam neki hogy ne adja oda a házikat mert akkor ők fognak rá ötöst kapni meg ilyenek. De ez őt nem érdekelte. Egyszerűen nem tud nemet mondani, mert a lányok úgy nyaliznak hogy add ide... És mindig odaadja. Volt olyan is hogy mielőtt beértem a terembe azelőtt odaadta nekik, és egyszerűen nem halgat rám hogy ne adja oda a házit. És olyan is volt hogy akik lemásolták lányok beirták rá a pontot maguknak. Pedig azt nem ők csinálták meg. Régebben engem is kértek hogy adjam oda de én bátran kimondtam hogy NEM. És hogy kopjanak le. És azóta nem is kérnek tőlem leckét. Viszont a barátnőm olyan beszari hogy nem meri kimondani. És ha ezt a témát felhozom neki akkor azt mondja hogy "fejezd már be" meg hogy "haggyad már". Hogy mondjam meg neki hogy ne adja oda a házit másoknak?2021. júl. 26. 12:31
1/5 anonim válasza:
Sehogy. A barátnőd egy önálló, sutonómiával rendelkező személy, ha ő oda akarja adni akkor oda fogja, akkor is ha neked ez nem tetszik. Nem vezed észre, hogy ugyanolyan erőszakos vagy, mint ők? Értem én, hogy "meg akarod védeni", de ha azt mondja, hogy hagyd ezzel békén, akkor HAGYD EZZEL BÉKÉN és ne legyél ekkora erőszakos pofátlan tuskó.
2/5 anonim válasza:
Ez az ő döntése. Miért sajnálod másoktól a házit? Illetve honnan jött elő ez a kérdés nyár közepén?
Ti, akik megcsináljátok a házit, tanultok belőle, ők meg nem. Ez a ti jutalmatok azért, hogy energiát fektettetek bele.
3/5 anonim válasza:
Ezt a problémát te teszed problémává, ráadásul nem is a te feladatod megnyugtatóan megoldani. Hagyd, előbb-utóbb megvilágosodik magától - vagy nem! Amit te teszel, azzal csak azt érheted el, hogy megromlik, majd megszakad a barátságotok.
4/5 A kérdező kommentje:
Oké. Csak én attól féltem hogyha odaadja a házit másnak és egy tanár benyit a terembe akkor ő fog rá egyest kapni hogy odaadta.
Mert ez miatt már kapott egy egyest. De nem tanult belőle. :(
#2 úgy jött elő ez a kérdés hogy én meg a barátnőm tegnap beszéltük .
2021. júl. 26. 15:45
5/5 anonim válasza:
A lányok rá fognak fázni.
Ugyanis a házi feladatuk megvan.
Viszont, amikor felelni kell, dolgozatot kell írni,
nem fognak teljesíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!