Hogy ismerkedtek?
Eloszor leirtam hosszan de rajottem hogy senki nem fogja elolvasni.
Lényeg : Ti hogy/hol ismerkedtek baratokkal?
Konrketan most mondhatom hogy az OSSZES barátom elkoltozott. Egyetemistakrol beszelunk. Sajnos minden baratom tolem rohadt messze költözik, költözött. Itt ilyem 5-10-15 eves baratsagokrol van szo. Es nagyon nagyon hiányoznak, viszont nyilvan nem tudunk allandoan osszefutni 300 km-es tavval.
En helyben maradtam egy kis egyetemen, itt össz vissz 7en vagyunk, 2 nagyon jo baratnom lett is. Viszont Ok se annyira a közelben laknak (1 órára( es sajnos mindnek van baratja is, igy az egyutt bulizas is kilove.
Ha jol megy minden masfel ev mulva enis megyek a barataim utan, addig viszont nem igazán tudom mit csinaljak, mert hihetetlenul hianyzik/hiányozni fog a kozelseguk.
Kb. sehol.
Munkahelyemen nem annyira vevők az emberek a beszélgetésre sem, az egyetem lassan végetér, és nem sikerült barátkoznom, a hobbijaim többsége inkább egyedül űzhető hobbi, pont azért, mert egész életemben problémát jelentett nekem az ismerkedés, barátkozás.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!