Kellene szégyellenem a házam ebben a helyzetben, vagy ne izgasson?
Hi. A kérdésem az lenne, hogyha házibulit szeretnétek rendezni, de öreg a ház, ahol élek, és picit szégyellem az osztálytársaim előtt, mit kellene tennem?
A nyáron már több osztálytársamnál volt házibuli, és mindegyiküknek gyönyörű, nagy házuk meg kertjük van. A miénk csak ilyen kicsi, és szegényesebb, öreg.
Hülyeség lenne emiatt nem megtartani a házibulit? Tik lenéznétek, vagy máshogy tekintenétek egy emberre, aki én lennék ebben az esetben?
Engem nem zavarna. Gondolom tisztaság meg rend van. Kit izgat akkor hogy öregebb a ház?
Nyugodtan tarts bulit. Akinek meg nem tetszik, az mehet ahova akar!
Okés, köszi a válaszokat. Nyilván a buli előtt kitakarítanék, meg rendet raknák, és megint nincs bordel a házban. Csak tipikusan ilyen nagyis ház, öregebb, picit potyog a vakolat a falról, öregebb bútorok stb. De megint nincs piszok, vagy rendetlenség.
Igazából csak attól félek, hogy így más véleménnyel lennének rólam. De ahogy eddig megismertem őket, rendesek, úgyhogy nem hiszem, hogy túl kell gondolom. Meg a válaszaitok is megnyugtattak, mégegyszer köszi szépen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!