Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Azért ez valamilyen szinten...

Azért ez valamilyen szinten nektek is rosszul esne nem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Először is, nem azért írom ki a kérdést hogy majd a ti véleményetek alapján döntsem el hogy rosszul essen-e a dolog vagy ne. Szimplán csak arra vagyok kíváncsi hogy én reagálom-e túl vagy más is így lenne vele a helyemben. Szóval, a legjobb barátnőmmel megbeszéltük hogy ma este felhívjuk egymást ( Külföldön élek, szóval nem találkozunk napi szinten ), ugyanis minden héten legalább egyszer beszélünk. Majd ma lemondta azzal az indokkal hogy egy másik barátnőjével kell beszélnie mert állítólag nagyon fontos. Na most, mióta otthon elkezdődött a szünet alig van otthon, ergo ritkábban beszélünk. Van hogy 2 hétig nem is hallok felőle. És most hazudnék hogy ha azt mondanám hogy nem esik rosszul ez az egész, viszont nem haragszom emiatt rá, vagy nem fogok emiatt vele összeveszni, csak kicsit érdekesnek találom ezt az egészet. Ti hogy vagytok ezzel? Éltetek már át ilyet? Válaszaitokat előre is köszönöm!

16/L

2021. júl. 18. 12:27
 1/10 anonim ***** válasza:
87%

Én úgy vagyok ezzel, hogy elképedek mennyire életképtelenek a mai tinik.

Soha nem volt olyan könnyű kommunikálni mint most. Számtalan eszköz, csatorna, 24/7 elérhető mindenki, ha akarja. Erre otthon ülnek a nyári szünetben és meg kell beszélni hogy mikor beszélnek és nem lehet összeegyeztetni.

2021. júl. 18. 12:30
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Mivel már manapság mindenkinek ott a telefon a kezébe, 2 hét alatt csak akad egy lukas 30 perce a retyón kúpolva, amikor felhívhat téged. Nem kell mindig x napon y időben hívnotok egást. Bármikor lehet. Az, hogy mással dumál egy fontos ügyben 1x elmegy. De folyamatosan lemondogatni.

Szerintem ez a barátság nem fog megmaradni.

2021. júl. 18. 12:34
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Nekem az a hihetetlen, hpgy nem vagytok annyira barátok, hogy őszinték lehessetek egymással. Akkor eleve milyen viszony ez?
2021. júl. 18. 12:45
 4/10 anonim ***** válasza:
81%
Nem vagyok lány, ezért nem nagyon értem, hogy miért kell időpontot foglalni a beszélgetéshez, de azért nekem is rosszul esne, ha valakivel megbeszélném, hogy majd holnap játszunk pár meccset egy videójátékban, erre elmenne egy másik barátjával ugyan azt a játékot játszana.
2021. júl. 18. 12:49
 5/10 A kérdező kommentje:
De őszinték vagyunk egymással. Ha nem lennénk azok akkor kitalált volna valamilyen más kifogást arra hogy lemondja a mai hívást. Ehelyett őszintén elmondta hogy az egyik barátnőjével kell beszélnie mert hogy nagyon fontos. Csak az a baj hogy ez már nem először fordul elő.
2021. júl. 18. 12:51
 6/10 A kérdező kommentje:
Azért kell megbeszélni egy időpontot mert mint írtam szinte sosincs otthon, na meg nekem még a hónap végéig suli van, úgyhogy inkább megbeszéljük hogy kinek mikor jó és az a biztos.
2021. júl. 18. 12:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondanám hogy "okés, mikor pótoljuk?" Vagy "oké, akkor egy órával később?" Stb. Szóval valami alternatív időponot ajánlanék, vagy kérnék, hogy mondjon.

Persze nem esne jól, de szerintem túlreagálod kicsit.

2021. júl. 18. 13:21
 8/10 A kérdező kommentje:
Válaszolók ez nem az első eset amikor valaki más miatt passzol le. Most lettünk gimisek, új barátok stb. ha valakinek valami baja van akkor valamiért ő kerül előtérbe és mindig én vagyok az akit le lehet rázni. Baromira elegem van ebből. A mostani azért esik nagyon szarul mert a kutyámat léptumorral műtötték szerda hajnalban és ezért vártam annyira a mai napot hogy végre beszéljünk. Aztán ma sem jó neki mert éppen valaki másnak van baja és inkább a másik barátnőjét támogatja. Ez esik szarul.
2021. júl. 18. 13:43
 9/10 anonim ***** válasza:

Rosszul esne. Es otven evesen nem egy, hanem sok ilyen utan mindig azt valasztom, hogy nekem azert valaki ne legyen az ugynevezett baratnom, hogy a vilag legutolso, legnelkulozhetobb emberenek erezzem magam.

Nem vagyok sertodos, de mikor egyertelmu, hogy bar ragaszkodnak a statisztaszerepemhez, de leszarnak gyakorlatilag, akkor teljesen kilepek. Nekem ez jobb.

2021. júl. 18. 14:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Majd megszokod, az emberek gyakran csinálják ezt. Engedd el, még ha szarul is esik.
2021. aug. 8. 02:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!