Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Másnak is ilyen unalmas a nyara?

Másnak is ilyen unalmas a nyara?

Figyelt kérdés

Egész nyáron otthon ülök és gépezek lány létemre. A barátaim sehová sem hívnak. Én hívnám őket csak nem hiszem hogy el tudnánk lenni. Nagyon eltávolodtam tőlük sajnos.

Más is van ezzel így?

Kérlek mondjátok hogy nem csak én érzem magam ilyen magányosnak.

2021. júl. 18. 11:40
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
65%

Szia.

Sajnos nekem is hasonlóan telik a nyár, kevés barátom van, de ők sem nagyon érnek rá.

Dolgozom (gyakornok vagyok), és próbálom magam a szabadidőmben elfoglalni. Mást nem tudok tenni.

21F

2021. júl. 18. 11:45
 2/21 anonim ***** válasza:
86%
nekem is hasonló, csak nincsenek barátaim. nem is bánom mert akkor találkozgatni kéne velük, én meg utálok kimozdulni
2021. júl. 18. 11:46
 3/21 anonim ***** válasza:
22%
Hát eléggé hasonló az enyém is,legtöbbször itthon játszok,vagy piálok...a szüleimmel néha elmegyünk azért valahova,barátaim nem tudom mit csinálnak (nem is érdekel) :D én elvagyok így is,augusztusba megyünk valahova,de ezt leszámítva elég uncsi.
2021. júl. 18. 11:50
 4/21 anonim ***** válasza:
81%

Igaz 30+ vagyok, nekem a napjaim nagy részét kitölti a munka.

Hétvégente pedig programot szervezek magamnak. Túrázás, kirándulás, városnézés.

Tegnap például fogtam magam, kimentem a Pilisbe, egy 20-as körre, útközben is találkoztam emberekkel. Visszafelé beültem pizzázni egyet, majd jöttem haza és megnéztem a Forma 1 sprint futamát.

Nem váltottam meg a világot mégsem unatkozom.

2021. júl. 18. 11:59
 5/21 anonim ***** válasza:
66%

De nyilván ez egy ördögi kör.

Előre látom, hogy le leszek pontozva, de ha "unalmas" vagy és nem teszel semmit ennek megváltoztatására akkor nyilván a barátaid sem fognak csak azért hívni, hogy +1 ember ott legyen.

2021. júl. 18. 12:03
 6/21 anonim ***** válasza:
13%

Mégis mi az, hogy tegyek valamit ennek megváltoztatására? Vessek cigánykereket, hogy legalább visszaírjanak az ismerőseim?

2021. júl. 18. 12:19
 7/21 anonim ***** válasza:
68%

Ne cigánykereket vessél, hanem keress új ismerősöket.

Nyilván majd megkapom, hogy mit képzelek, nem úgy megy az, de ezt kell tenni. Ehhez persze ki kell lépni otthonról és a komfort zónából.

Másrészt a kérdező itt azt írta, ő nem is keresi az ismerőseit, úgyhogy nem kell a hisztizés.

Meget a lepontozás.

2021. júl. 18. 12:40
 8/21 anonim ***** válasza:
71%
Talád fel magad. Diák munkázz, ne csak ülj a gép előtt. Önkénteskedj, ments állatokat, vagy mit tom én. Legalább megismersz pár új arcot.
2021. júl. 18. 13:01
 9/21 A kérdező kommentje:
Még nem mehetek diákmunkára bármennyire is szeretnék ugyanis 14 éves vagyok. De legyünk pozitívak. Nemsokára itt a gimnázium. Ott azért remélem lesznek igaz barátaim.
2021. júl. 18. 13:05
 10/21 anonim ***** válasza:
70%

Nem lesznek, tapasztalat.

2021. júl. 18. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!