Másnak is ilyen unalmas a nyara?
Egész nyáron otthon ülök és gépezek lány létemre. A barátaim sehová sem hívnak. Én hívnám őket csak nem hiszem hogy el tudnánk lenni. Nagyon eltávolodtam tőlük sajnos.
Más is van ezzel így?
Kérlek mondjátok hogy nem csak én érzem magam ilyen magányosnak.
Szia.
Sajnos nekem is hasonlóan telik a nyár, kevés barátom van, de ők sem nagyon érnek rá.
Dolgozom (gyakornok vagyok), és próbálom magam a szabadidőmben elfoglalni. Mást nem tudok tenni.
21F
Igaz 30+ vagyok, nekem a napjaim nagy részét kitölti a munka.
Hétvégente pedig programot szervezek magamnak. Túrázás, kirándulás, városnézés.
Tegnap például fogtam magam, kimentem a Pilisbe, egy 20-as körre, útközben is találkoztam emberekkel. Visszafelé beültem pizzázni egyet, majd jöttem haza és megnéztem a Forma 1 sprint futamát.
Nem váltottam meg a világot mégsem unatkozom.
De nyilván ez egy ördögi kör.
Előre látom, hogy le leszek pontozva, de ha "unalmas" vagy és nem teszel semmit ennek megváltoztatására akkor nyilván a barátaid sem fognak csak azért hívni, hogy +1 ember ott legyen.
Mégis mi az, hogy tegyek valamit ennek megváltoztatására? Vessek cigánykereket, hogy legalább visszaírjanak az ismerőseim?
Ne cigánykereket vessél, hanem keress új ismerősöket.
Nyilván majd megkapom, hogy mit képzelek, nem úgy megy az, de ezt kell tenni. Ehhez persze ki kell lépni otthonról és a komfort zónából.
Másrészt a kérdező itt azt írta, ő nem is keresi az ismerőseit, úgyhogy nem kell a hisztizés.
Meget a lepontozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!