Mit tegyek ha rohadtul irritál a legjobb barátnőm idegesítő pasija?
Barátnőm 17 éves, én 19, a pasi meg 28. Eleve azt gáznak tartom, hogy egy férfi, akinek jóesetben meg kéne állapodnia egy 17 éves lányt hülyít. Meg a modora is unszimpatikus, úgy viselkedik, mint egy 16 éves. Éjszaka berúgva küld üzeneteket, úgy beszél mint egy meleg és mindenféle lánnyal összebarátkozik, összemelegszik annak ellenére, hogy ott van neki a barátnőm.
Én egy ilyen emberhez nem tudok kedvesen viszonyulni és ha találkozunk is bunkó vagyok vele. A barátnőm meg minden CSAJOS programra elhozza. Megmondtam neki ha mégegyszer elhívja az agyi szinten lemaradt, törpenövésű, ronda, gyerekes pasiját akkor szakításukig ne számítson rám.
Jogos volt? Tudjátok...vannak emberek akik egyszerűen csak irritálnak.
Ti vagytok itt az egyedüliek, akik be vannak feszülve. Hisz ti kérdezgettek a kérdéstől totálisan eltérő dolgokat és feltételeztek baromságokat. Unjuk a banánt?
Hát most már nem kell elviselnie, mert amíg együtt lesznek, vagy hármas programokat szerveznek én dobbantok. Nem azért utazok le xy költségért egy másik városba (ahol a barátnőm él), hogy a nyáladzó, gyerekes pasijának a sztorijait hallgassam arról, hogy rúgott be és mekkorát bulizott lassan 30 évesen.
Semmi közöd hozzá, hogy mikor volt szex. Bár mi civilizált emberek vagyunk, van tv mondjuk esti programnak, nem lyukvadászattal ütjük el az időt napi 24-ben.
Xanax helyett inkább szívok egy dzsóját. Úgy látszik, te csak a butító alternatívákat ismered.
10-es rajtad meg csak nevetni tudok. Ősztől ugyanabban a városban fogunk tanulni, egy albérletben. :)) De nem értem miért az én kapcsolatom a téma.
Ja, gyakoris szokás. Rokonszenvet éreztek a kérdésben joggal olyannak, amilyennek titulált alak iránt, így oktalanul belém szurkáljátok a tűt.
Lesz még itt pofára esés kőkeményen, most még nagy mellénnyel vagy.
Csak észt is kapj. Ahelyett, hogy itt rinyálsz pl. közölheted NORMÁLISAN bár valszeg hasonlóan defektes.
Ha meg tudod h ott a pali minek mész? Hergelni magadat? Ezek szerint neked sincs jobb dolgod
28 évesen bőven ráér még a családdal és egyébként csak h lecsihadj nem a barátnőddel lesz ha csak nem lesz bohóc a fiókba bár az se garancia.
Hadd bulizzon mit zavar téged?
Teli vagy feszkóval te is nyomhatnál egy bulajt.
Jó gyakoris szokás az is, hogy ide jönnek hepajkodni, de élőben meg fosnak.
Itt kérdezed meg ide mondod ahelyett h a barátnődnek mondanád.
No de részemről pápá kis fikásokkal nem foglalkozok aki + kretén is. Sorry csak a saját stílusodat adtam vissza egy lágyabb verzióban.
Lovagoljál unikornison kicsi vagy még te ehhez. Mellesleg jó lenne a gondolkodásod csak az a fene nagy pofáddal nem tudsz mit kezdeni 💁💁🙋🙋🙋🙋
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!