Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van hármas barátság? Már...

Van hármas barátság? Már régóta vagyunk így hárman legjobb barátnők. De valaki mindig kimarad. Például ma én maradtam ki mert ők ketten voltak és ezt tudakolták velem mert képeket küldtek.(részemről ezt egy kicsit genyóságnak tartom)

Figyelt kérdés

2021. júl. 16. 21:09
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Nincs, én is mindig ki voltam rekesztve, már nincsenek igazán "barátaim" 4-5 éve:D Sosem voltak igazából, csak próbáltam foglalkozni a társaimmal, de offos.
2021. júl. 16. 21:11
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat.

Lehet megpróbáljuk hogy mindig hárman találkozunk de nem tudom hogy ez sikerülni fog-e.

Még jöhetnek válaszok

2021. júl. 16. 21:14
 3/8 anonim ***** válasza:
65%

Amikor fiatalabb voltam folyamatosan a haverjaimmal lógtam (igaz általában csak a kábítószer miatt) sajnos,de folyton bandáztunk...valamikor 10 nél is többen voltunk,kocsikáztunk ide-oda,kirándultunk úgy mint a normális emberek,csak mi folyton be voltunk tépve :D...aztán egyre kevesebbszer jártunk össze,de ezek csak haverok.

Ne vedd annyira magadra,legalább gondoltak rád,küldtek képet...biztos téged is elvisznek majd a jövőben valahova.

2021. júl. 16. 21:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
És olyan volt már, hogy néha csak az egyikkel vagy a másikkal voltál és valaki kimaradt, aki nem te?
2021. júl. 16. 21:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem nagyon működik az ilyen. Gimiben voltam így. Akkor volt a legrosszabb, mikor mentünk kirándulni és én ültem egyedül a buszon. Vagy mikor páros munkához kellett társat választani, mindig féltem, ne én maradjak ki.

Valaki mindig kiszorul sajnos.

26N

2021. júl. 16. 21:30
 6/8 A kérdező kommentje:

Igen volt sajnos.

Leginkább kettesével vagyunk.

Ez szerintem mindenkinek rosszul esik ilyenkor. Tehát szerintem én is egy kicsit hibás vagyok ebben. De mostmár megpróbálok jobban oda figyelni.

2021. júl. 16. 21:32
 7/8 anonim ***** válasza:
75%

Mi ötös barátságban is jól elvoltunk, de ez függ attól is, hogy ki mikor lépett be a baráti körbe, milyen a stílusa, stb. Mi kb egyszerre kovacsolódtunk össze és mindannyian olyanok voltunk, hogy tudtuk, hogy ott a helyünk. :)

De pl szerepeltem hármas barátságban 12 évesen, ahol gyakran kihagytak, mert ott csendesebb voltam, mindig csak nyeltem, meg én később csapódtam hozzájuk és nem űbereltem egyiküket sem.

Olyan is volt, hogy két legjobb barátnő barátságát tönkretette egy harmadik fél, mert az új lány érdekes volt az egyik barátnőnek és mindig több figyelmet szentelt neki, plusz a másik barátnő már megszokta, hogy kettesben vannak és utálta, hogy ez megszűnt, hogy a legjobb barátnőjével nem tud 2 mondatot beszélni, mert ott az új lány.

Meg volt egy ötös csapat, ami jól funkcionált nagyon, őket is kívülállóként láttam és azt vettem észre, hogy a lányt

, akit ki akartak néha hagyni, nem hagyta magát. Ötös csapat volt, és ahogy láttam ott mindenkinek megvolt a legjobb barátnője, csak neki nem, pont ezért mindig rögtön beült a buszon vagy az iskolában az egyik lány mellé és, ha úgy érezte, hogy nem figyelnek rá annyira, akkor odaszólt, hogy"én islétezek!". Mondjuk én sokáig féltem tőle, elég lobbanékony lány volt, gyakran kiabált és akik nem voltak a barátai, azokkal lekezelő, meg indulatos volt.

2021. júl. 16. 22:52
 8/8 anonim ***** válasza:
60%

Ja és hozzátenném, hogy 31 vagyok most, sok jól funkcionaló hármas csapatot láttam.

Két vicces tény.

Az egyik, hogy a hármas csapat, ahol kihagytak most úgy néz ki, hogy az egyik lány szarik a fejünkre, vissza se jelölt engem facen a másikkal meg sokat beszélünk, ahhoz képest, hogy külföldön él.

Az ötös csapat ahol jól elvoltunk meg feloszlott. Az egyikükkel kolléganők lettünk úgy 10 év múlva, de alig beszéltünk. A másikkal egyetemi társak voltunk, de trauma érte amiiatt nem tudott megbízni senkiben és nem hagyta, hogy segítsek, azóta meg nem is keres. A másik kettőt meg facen látom hogy megvannak, az egyik anyuka lett, nagyon okos és szép gyerekei vannak, tőle örökökték. :) <3

2021. júl. 16. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!