Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátnőim iszonyat irigyek,...

Barátnőim iszonyat irigyek, hogy sokat utazgatok, holott ők is megtehetnék? bővebben

Figyelt kérdés

Már nem tudom örömmel elmondani nekik, hogy hová utazom legközelebb, mert látom rajtuk hogy nem örülnek őszintén, és mindegyiken egytől egyig. Holott ők is tudnának menni, nincs kevesebb pénzük mint nekem...Csak nekik most prioritás az esküvő, közös lakásvásárlás, gyerekvállalás...

Mit kéne tennem? Tényleg 10+ éve barátnők vagyunk...én mindig örültem nekik.

És ha én megyek utazni minimális pénzből kihozom az utazást, ezért tudok több helyre eljutni. Ők ha mennek, akkor 3-5 csillagos hotelekbe mennek...

2021. júl. 15. 22:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne függjön attól, hogy jól érezted magad, hogy elmeséled-e. Ha nem örülnek neki, inkább ne mesélj nekik róla sokat. Neked attól még ugyanolyan szuper élmény lesz az utazás. :) Én sem sokaknak mesélek róla, de nincs hiányérzetem. Nem azért megyek, hogy legyen mit eldicsekedni, az élmény az ugyanolyan jó úgy is.
2021. júl. 15. 22:31
 2/4 anonim ***** válasza:
71%

Igen, ez a tunya emberek irigysége.

Egyrészt nyilván senkinek sem akkora öröm éveken át spórolgatni valami olyan távlati célra, ami lehet csak 10 év múlva lesz kézzelfogható (pl. lakás), mint utazni.

De amit írsz, az is tipikus kispolgári gondolkodás, hogy ők 4-5 csillagos helyekre mennek, gondolom a legklisébb úticélokra. Nekik már az is zavaró, ha te esetleg különlegesebb helyekre mész, amik nekik nem jutottak eszükbe, de a képeid alapján látták, hogy jó. Olyankor valamiből kimaradva érzik magukat.

Én is leszoktam az utazásaim emlegetéséről és online posztolásáról úgy 26-27 éves koromra. Az élmény az enyém, a lájkokra meg szarok.

2021. júl. 16. 00:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem sokáig maradtok barátnők. Amúgy miből gondolod, hogy irigyek rád?

".Csak nekik most prioritás az esküvő, közös lakásvásárlás, gyerekvállalás."

2021. júl. 16. 12:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha nekik a baba meg az esküvő a prioritás, miért lennének irigyek? 🤔 Nem lehet, hogy csak belelátod?
2021. aug. 31. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!