Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan találjak új barátokat?

Hogyan találjak új barátokat?

Figyelt kérdés
17 éves srác vagyok...eléggé magam alatt voltam az elmúlt időszakban, mert nem sok őszinte barátság jutott ki nekem. A legtöbb barátom nem törődött velem, rosszindulatú volt, vagy csak túl távol. Gondolkoztam, hogyan bővítsem ki a barátaim listáját, de nincs épkézláb ötletem, hol találkozzak olyan korombeliekkel, akikkel még valami közös is akad bennünk. Hogyan fogjak neki?

2021. júl. 13. 10:55
 1/5 anonim ***** válasza:
mi az ami érdekel téged?
2021. júl. 13. 11:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy vagyok. Esetleg itt is lehet. Melyik megye ?
2021. júl. 13. 11:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Sport, hobby, egyéb szabadidős elfoglaltságod van-e...???
2021. júl. 13. 11:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Bárhol igazából, koncert, rendezvény, ha nem vagy oda ezekért akkor lehet sport. Amúgy én nagyon jó barátságokat találtam netes játékokból. Lány létemre még a harcos és katonai játékok mellett sem fintorogtam😂

Emellett ismerkedhetsz ismerősök ismerőseivel is.

2021. júl. 13. 12:02
 5/5 anonim válasza:

Én is így vagyon ezzel. De még az is stimmel, hogy 17 éves vagyok.

Én alapban nem vagyok egy barátkozós közösségi típus, viszont ennyi idősen mostmár kezdem érezni a hátrányát, hogy eddig nem nagyon építettem mélyebb kapcsolatokat a velem egyidősekkel.

Bulizni nem járok, rendezvényekre, koncertekre sem. Sportolni nem sportolok semmit így egyesületi szinten (másokkal együtt), futni és edzeni szoktam; itthon. Játszani ha játszok, akkor single playert, stb stb.

Igazából az osztálytársaimmal szoktam beszélgetni leginkább tanév közben, de így nyári szünetben velük sem tartom a kapcsolatot. (Ha ők nem keresnek engem, akkor én miért keressem őket? Nem akarom “rájuk erőltetni magam”.)

Szabadidőmbe leginkább itthon YouTubeozok, meglátogatom a nagyszüleimet, segítek a szüleimnek a kertben, elmegyünk unokatesómmal bicajozni, stb.

Szóval, én is egy kicsit tanácstalan vagyok.

(Bocsi kérdező, hogy a saját dolgaimról beszélek, csak látom hogy nem válaszoltál a többiek által feltett kérdésekre, és szerintem eléggé hasonló helyzetben vagyunk.)

2021. júl. 21. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!