Hogyan találjak új barátokat?
Bárhol igazából, koncert, rendezvény, ha nem vagy oda ezekért akkor lehet sport. Amúgy én nagyon jó barátságokat találtam netes játékokból. Lány létemre még a harcos és katonai játékok mellett sem fintorogtam😂
Emellett ismerkedhetsz ismerősök ismerőseivel is.
Én is így vagyon ezzel. De még az is stimmel, hogy 17 éves vagyok.
Én alapban nem vagyok egy barátkozós közösségi típus, viszont ennyi idősen mostmár kezdem érezni a hátrányát, hogy eddig nem nagyon építettem mélyebb kapcsolatokat a velem egyidősekkel.
Bulizni nem járok, rendezvényekre, koncertekre sem. Sportolni nem sportolok semmit így egyesületi szinten (másokkal együtt), futni és edzeni szoktam; itthon. Játszani ha játszok, akkor single playert, stb stb.
Igazából az osztálytársaimmal szoktam beszélgetni leginkább tanév közben, de így nyári szünetben velük sem tartom a kapcsolatot. (Ha ők nem keresnek engem, akkor én miért keressem őket? Nem akarom “rájuk erőltetni magam”.)
Szabadidőmbe leginkább itthon YouTubeozok, meglátogatom a nagyszüleimet, segítek a szüleimnek a kertben, elmegyünk unokatesómmal bicajozni, stb.
Szóval, én is egy kicsit tanácstalan vagyok.
(Bocsi kérdező, hogy a saját dolgaimról beszélek, csak látom hogy nem válaszoltál a többiek által feltett kérdésekre, és szerintem eléggé hasonló helyzetben vagyunk.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!