Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan találjak barátnőt/barát...

Hogyan találjak barátnőt/barátokat?

Figyelt kérdés

Sziasztok,a probléma gyakorlatilag hogy 3 éve egyedül vagyok, nincsen barátnőm, se barátaim, ezzel kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni, hogy még is hol lehet egyedül ismerkedni? Gyakorlatilag nem járok sehova, csak dolgozni meg itthon vagyok, így nem tudok új embereket megismerni ezáltal barátokat, barátnőt keresni tulajdonképpen teljesen egyedül vagyok. önbizalom 0. Szerintem elég közvetlen könnyen ismerkedő személyiség vagyok De nem látom jó ötletnek egyedül elmenni egy szórakozóhelyre barátnőt keresni tekintve hogy nem ismerek senkit. Volt egy 4 éves kapcsolatom, és sajnos elkövettem azt a hibát hogy az akkori barátaimat mind elhanyagoltam miatta de ennek 3 éve vége lett körülbelül akkor amikor az iskolának is, ő elment Pestre tanulni én pedig egyedül maradtam.

Tehát a kérdés adott, mit kell tennem ahhoz, hogy találjak legalább egy embert akinek számít, hogy élek vagy halok?

előre is köszönöm a válaszokat.

2019. aug. 24. 23:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Nincs valami hobbid? Ha jarnal kondiba , ott is lehet ismerkedni előbb vagy utóbb. Ha keresztény vagy vannak korhatáros ( pl 16-30 ) fesztiválok, lelkigyakorlatok, zarándokok, táborok meg sok hasonló. Ilyen helyeken könnyebb lehet az ismerkedés és még lehet hogy barátnőt is talalnal :)
2019. aug. 25. 10:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Hobbim ugy kifejezetten nincs de legtobbszor csak videojatekokkal jatszok, hogy elüssem itthon az időt, nemigazán vagyok vallásos.
2019. aug. 25. 12:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is hasonló cipőben járok, ha van kedved ismerkedni, írj.

24/L

2019. aug. 27. 18:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Kor? Egyébként felkeresheted a régi barátaidat is, egy bocsánatkérés mellékletével biztos elfelejtik, hogy elhanyagoltad őket...ha igaz barátok voltak.
2019. aug. 27. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!