Hogyan találjak barátnőt/barátokat?
Sziasztok,a probléma gyakorlatilag hogy 3 éve egyedül vagyok, nincsen barátnőm, se barátaim, ezzel kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni, hogy még is hol lehet egyedül ismerkedni? Gyakorlatilag nem járok sehova, csak dolgozni meg itthon vagyok, így nem tudok új embereket megismerni ezáltal barátokat, barátnőt keresni tulajdonképpen teljesen egyedül vagyok. önbizalom 0. Szerintem elég közvetlen könnyen ismerkedő személyiség vagyok De nem látom jó ötletnek egyedül elmenni egy szórakozóhelyre barátnőt keresni tekintve hogy nem ismerek senkit. Volt egy 4 éves kapcsolatom, és sajnos elkövettem azt a hibát hogy az akkori barátaimat mind elhanyagoltam miatta de ennek 3 éve vége lett körülbelül akkor amikor az iskolának is, ő elment Pestre tanulni én pedig egyedül maradtam.
Tehát a kérdés adott, mit kell tennem ahhoz, hogy találjak legalább egy embert akinek számít, hogy élek vagy halok?
előre is köszönöm a válaszokat.
Én is hasonló cipőben járok, ha van kedved ismerkedni, írj.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!