K-Pop és K-Drama rajongók, éreztétek már úgy, hogy jó lenne valaki, akivel megoszthatnátok a rajongásotokat?
Figyelt kérdés
2021. júl. 10. 17:30
1/11 anonim válasza:
Nem, mert a legjobb barátnőm is kdrama rajongó, szóval mindig mindent kibeszélünk :D
2/11 anonim válasza:
Hát, én a névéreimnek szoktam beszélni róla, még ha nem is érdekli őket... A barátnőim nem nagyon vannak oda az ilyenért úgyhogy nincs sok esélyem.
3/11 anonim válasza:
Igen, mert a környezetemben csak 1 ember szereti ezeket, és nem mindig tudok vele beszélni ezekről az elfoglaltságaink miatt.
4/11 anonim válasza:
Igen. Régen a barátnőm szerette a Kpop-ot, már nem, így vele nem beszélek már róla, mert nem érdekli.
Azon kívül tényleg mindig elcsuszhatna egy olyan személy akivel ugyanaz az érdeklősédi körünk.
5/11 anonim válasza:
Igen, éreztem már így. Szerencsére Instagramról megismertem szuper embereket, akikkel nagyon jóban lettünk, és már nem csak kpopról és kdramákról beszélgetünk, hanem konkrétan minden másról is. Durva belegondolni, hogy többet beszélgetek olyan emberekkel, akik az ország másik felében élnek, mint azokkal, akiket valaha legjobb barátaimnak hittem.
6/11 anonim válasza:
Igen, nem igazán van az én környezetemben sem olyan ember aki szintén szeretné őket.
7/11 anonim válasza:
Mennyi szerencsés ember van ezen az oldalon:D
Btw nekem barátaim sincsenek, nemhogy ezekről beszéljek valakinek.
8/11 anonim válasza:
Akkor miért nem hozunk létre valami közös csoportot, ahol együtt kibeszélhetjük ezeket? :D
9/11 anonim válasza:
Igen, hogyne éreztem volna, de szerencsére sok ilyen ismerősöm van akikkel tudok róla beszélni.
10/11 anonim válasza:
Amikor kis ideig nem voltam jóban a barátnőmmel aki szereti az ilyeneket csóró másik barátnőmet zaklattam vele akit nem érdekelt, szóval jah, szükség van valakire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!