Szerintetek is tökéletes a világ amiben élünk?!
4-es én fizetek 100-at de még adok mellé két egész csirkét, oké?
nyugi csak viccelek._.
Egyáltalán nem tökéletes, soha nem volt az és soha nem is lesz az, a tökéletesség mint olyan nem létezik.
Ettől még szeretem az életem és szeretek élni.
Nyertél velem egy beszélgetést halálunk utánra.
Neked semmi dolgod nincs. Majd ha meghalsz, majd hazatérsz, a szeretteid után én is várlak, egy mély beszélgetés erejéig.
Már várom.
A tökéletesség létezik, sokféle lehetőséged van , hogy találkozz vele, pl. egy virág lehet tökéletes, ami szép egészséges, sok napfényt és vizet kapott, egy arc is lehet tökéletes, egy ékszer, egy ruha is, egy frizura is, nagyon sok minden, pl egy torta is, de nagyobb dolgok is, pl egy munkahely, vagy egy nyaralás, vagy egy autó, szóval sok-sok lehetőségünk van arra, hogy lássunk és megcsodáljunk valamit, ami tökéletes.
Inkább arról van szó, hogy nem lehet minden tökéletes körülöttünk. Az egész életünk egyáltalán nem lehet tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!