Hogy lépjek kapcsolatba egy régi lány baráttal? Hiányzik,de ő nem tudja,hogy ennyit jelent nekem
Még általánosban ő kezdett barátkozni,de én igazán középsulis időkben kezdtem megkedvelni.
Mikor találkoztunk egyre több érdekes jel meg elszólás volt tőle,amik alapján tetszhetek neki,de közbe volt hogy sértegetett,meg egy gyerek kérdezte hogy mi most együtt vagyunk ő meg "fúúj dehogy",szóval nem tudom mi van.
Jóízűen tudunk dumálni mindenről,kiegészít engem és ő is mondta,hogy nálam teljesedik ki az igazi énje. Nagyon megszerettem de ez a hirtelen érzés cunami rosszul hatott rám
Érettségi után csak akkor találkoztunk,ha a többiekkel volt közös program és 2,5 éve semmi,írásban se.
Nehezít,hogy volt 1-2 összeszólalkozás mielőtt megszakadt a kapcsolat. Nagyon fáj és ürességet érzek nélküle,már gyomorgörccsel kelek és mogorva vagyok másokkal. Az se csökkentette hogy volt egy barátnőm,ugyanúgy hiányzott
Ez nem barátság felőled fixen xD
Egyszerű, ráírsz... De amúgy már lehet megváltozott, elkurvult, barátja lett, szóval ezzel számolj.
Ja meg azzal is hogy lehet hogy semmit nem akar tőled.
Oh hát nem mondod. Megtapasztaltam,hogy a 2 nem közti haverság nehéz ügy,előbb utóbb úgy is keményebb érzések lesznek.
Eleinte átnéztem rajta,aztán 11.-ben elkattant bennem valami,de ebbe benne volt az is hogy olyan jó fej volt velem. Későn érő típus vagyok :)
Amúgy volt már fiúja azóta. A gyereknek feltűnt hogy engem jobban bír azt szakított vele. De ez már nem témához tartozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!