Miért nem akarja senki beismerni, hogy a csúnya embereknek nincsenek ugyannyi jogaik mint a szépeknek?
Mert ez butaság.
Joguk ugyanannyi van. Te a lehetőségekről beszélsz.
Pont ugyanazok a jogok vonatkoznak rájuk is.
Íratlan jogok pedig nem léteznek.
A csúfságot intelligenciával és stílussal lehet feledtetni. Annyira nagyon kevesen rondák, hogy ez ne váljon be.
Ha azt hiszed, hogy a csúfságod miatt nem vagy sikeres, akkor valószínűleg tévedsz, és más gyarlóságod miatt szenvedsz.
Örök életemben így éreztem.
Meglöknek az utcán,bunkók velem,a férfiak vagy lenéznek vagy van a másik véglet,és zaklatnak,az "elvégre csúnya vagy,mit válogatsz" alapon.Munkában összesúgnak a hátam mögött,az ismerősök sosem kérdezik meg van-e valakim,mert tudják,hogy sosem lesz senkim.
Ehhez képest a szebb nőtársaim..bókolnak nekik,tartják őket valamire,ég és föld a bánásmód köztünk..
6
Férfiak körében is így van, ha ez esetleg megnyugtat egy picit. Pont erről szólt az életem. Ami a legidegesítőbb az pedig az, hogy mindenki tagadja…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!