Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért barátkozok romákkal?...

Miért barátkozok romákkal? Hozzájuk húzok inkább, bár közöttük éltem kamaszként de mégis idegenek nekem.

Figyelt kérdés

Legutóbb meghívtak egy kerti főzésre, ivásra, jól éreztem magam, de féltem is :D volt okom rá mert a csaj akivel ismerjük egymást, és beszélgetünk is, neki az unokaöccse volt leültetve közel két évre, csak 24 éves még de olyan sztorikat mondott el, amiket én csak pislogás nélkül hallgattam.

Elég vegyes közösség, ismeretség az övék, van kimondottan balhés kötekedős, azért a többség már nem az a gyilkolós, az öregebbek is csak fiatal korukban voltak olyanok amilyenek, utána lentebb adtak.

De amikor melletted beszélik hogy az sem volt megoldás hogy leszúrta, vagy a bekerüléskor a saját fajtáját kellett majdnem ájultra verni, másképp ő lett volna a kutya. Szóval érdekes, ki mit gondol erről? Én úgy vagyok vele lehet addig foglalkozok még velük amíg valaki kinéz magának aki nekik barát, és kiterít engem.

2021. jún. 25. 20:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók.
2021. jún. 25. 20:38
 2/4 anonim ***** válasza:

More ebbű baj lesz.

Viccet felreteve, nem kavarnek roma lannyal, akinek az unokaoccse ilyen, meg gondolom akkor a nepes csalad tobbi tagja is. Mi van ha a csajjal szetmentek, es nem az a bekes szakitas lesz? Szepen lassan ovatosan kezd el leepiteni ezt a kapcsolatot meg idejeben. Nem azert, mert romák, hanem mert nem all tavol toluk az agresszio, ok nem megbeszelik a dolgokat, hanem majd kest allitanak beled.

Nekem nincs bajom a romakkal, de tartom a tisztes tavolsagot.

2021. jún. 25. 20:42
 3/4 A kérdező kommentje:

Voltak börtönben még páran, de azok már 40+ os emberek.

Nem randizunk, csak barátok vagyunk.

2021. jún. 25. 20:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem vagyok rasszista. Ha az lennék, akkor utálhatnám az ázsiaiakat, feketéket, stb mindenkit aki nem fehér, velük semmi bajom nincs. Miért is lenne? De cigánnyal, cigánynak soha semmit.
2021. jún. 25. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!